351
Ο Αλέξης Τσίπρας σε φωτογραφία από την πρόσφατη περιοδεία του στο Ρέθυμνο | INTIMEnews

ΝΔ για Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη: Καλό ταξίδι και καλή επιστροφή στην πραγματικότητα

Protagon Team Protagon Team 11 Μαΐου 2022, 10:18
Ο Αλέξης Τσίπρας σε φωτογραφία από την πρόσφατη περιοδεία του στο Ρέθυμνο
|INTIMEnews

ΝΔ για Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη: Καλό ταξίδι και καλή επιστροφή στην πραγματικότητα

Protagon Team Protagon Team 11 Μαΐου 2022, 10:18

Καλό ταξίδι και επιστροφή στην πραγματικότητα, εύχεται σε έντονα ειρωνικό τόνο το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας στον Αλέξη Τσίπρα, που συνεχίζει τις περιοδείες ανά τη χώρα με επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη.

Στο καθιερωμένο πια σχόλιο για καθεμία από τις προεκλογικές εμφανίσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, η Πειραιώς τον καλεί να επισκεφθεί κατά την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη τα εργοτάξια που λειτουργούν στην πόλη, το Μετρό με τους ολοκληρωμένους πια σταθμούς και τους αληθινούς –όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται– συρμούς και τα υπόλοιπα μεγάλα έργα που προχωρούν επί διακυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, ώστε να αντιληφθεί τη μεγάλη διαφορά από την περίοδο της Πρώτης Φοράς Αριστερά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας για την περιοδεία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη έχει ως εξής:

«Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει την εκστρατεία εξαπάτησης των πολιτών, επισκεπτόμενος σήμερα τη Θεσσαλονίκη. Οι Θεσσαλονικείς, αλλά και όλοι οι Έλληνες, θυμούνται καλά το μνημείο εξαπάτησης που είχε ονομάσει “πρόγραμμα Θεσσαλονίκης” και την παράσταση των “μουσαμάδων” στο Μετρό με πρωταγωνιστή τον (τότε) κυβερνητικό θίασο του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε κάθε περίπτωση, η επίσκεψή του αυτή είναι μια ευκαιρία να μάθει πολλά και να εντοπίσει τις διαφορές με τη δική του περίοδο.

Του προτείνουμε να επισκεφθεί τα ανοιχτά εργοτάξια στην πόλη.

Εργοτάξια στο οδικό έργο σύνδεσης του 6ου προβλήτα του λιμανιού με τον ΠΑΘΕ, στο Θέρμη – Γαλάτιστα ή το ορφανό χιλιόμετρο στην Ποτίδαια.

Μα πάνω από όλα να επισκεφθεί το Μετρό Θεσσαλονίκης, το Σταθμό Βενιζέλου, τις αρχαιολογικές εργασίες και να πάρει μια εικόνα ενός υπερσύγχρονου Μετρό, με αληθινά βαγόνια, αληθινούς σταθμούς και αληθινά εκδοτήρια.

Καλή ιδέα θα ήταν, επίσης, να μιλήσει και με τους φορείς της πόλης.

Να τον ενημερώσουν για τα μεγάλα έργα που προχωρούν.

Για το αεροδρόμιο Μακεδονία που παραδόθηκε, για το Flyover που εντός του έτους ξεκινά η κατασκευή του και τη σημασία του για τη πόλη, για τα νέα σιδηροδρομικά έργα, για τις 17 νέες σχολικές μονάδες που προχωρούν στη Δυτική Θεσσαλονίκη και για πολλά ακόμα.

Αυτό που πρέπει σίγουρα να κρατήσει στις αποσκευές του, όμως, είναι η εμπειρία μιας πόλης που προχωρά και που κοιτάζει με αυτοπεποίθηση το μέλλον με έργα που προχωρούν με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Καλό ταξίδι!

Και καλή επιστροφή! Στην πραγματικότητα!».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News