157
Αδειοι δρόμοι την Κυριακή του Πάσχα, όταν επίσης ίσχυαν μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας | Intime/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Μέτρα της αστυνομίας για την αποφυγή εξόδου και την Πρωτομαγιά

Protagon Team Protagon Team 24 Απριλίου 2020, 15:29
Αδειοι δρόμοι την Κυριακή του Πάσχα, όταν επίσης ίσχυαν μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας
|Intime/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Μέτρα της αστυνομίας για την αποφυγή εξόδου και την Πρωτομαγιά

Protagon Team Protagon Team 24 Απριλίου 2020, 15:29

Στη «μάχη» της Πρωτομαγιάς, έπειτα από αυτή το Πάσχα ετοιμάζεται να ριχτεί η Ελληνική Αστυνομία, για να αποτρέψει φαινόμενα εξόδου κατά το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, το οποίο είναι αμέσως πριν από την (ακόμη σχεδιαζόμενη) μερική άρση των μέτρων στις 4 Μαΐου.

Τα μέτρα αναμένεται να είναι δρακόντεια, ανέφερε την Παρασκευή ο ΣΚΑΪ, και θα περιλαμβάνουν ελέγχους σε διόδια και άλλα σημεία στην Αττική από 3.000 αστυνομικούς. Δεν αποκλείεται στο έργο τους να συνδράμουν και drone.

Από τα μεγάφωνα των περιπολικών θα ακούγονται ηχογραφημένα μηνύματα ενώ κλειστά θα παραμείνουν τα πάρκα καθώς και άλλοι χώροι στους οποίους θα μπορούσε να προκληθεί συνωστισμός.

Όπως και το Πάσχα μπλόκα θα υπάρχουν σε εθνικές οδούς, παράδρομους, περιφερειακές οδούς και στην Αττική οδό. Ισχυρή θα είναι η παρουσία αστυνομικών και στις οδικές αρτηρίες «εξόδου» από τις μεγάλες πόλεις, ώστε να ανακοπεί η ροή επίδοξων εκδρομέων προς τα εξοχικά τους εντός της Αττικής.  Κλειστοί θα είναι οι δρόμοι και προς τα βουνά γύρω από την Αθήνα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...