181
Στα δικαστήρια είχε συγκεντρωθεί πλήθος αναμένοντας την προσαγωγή του κατηγορούμενου | AlphaTV

Κόρινθος: Επιχείρησαν να λιντσάρουν τον κατηγορούμενο για τον φόνο του Ρομά

Protagon Team Protagon Team 26 Μαρτίου 2019, 11:57
Στα δικαστήρια είχε συγκεντρωθεί πλήθος αναμένοντας την προσαγωγή του κατηγορούμενου
|AlphaTV

Κόρινθος: Επιχείρησαν να λιντσάρουν τον κατηγορούμενο για τον φόνο του Ρομά

Protagon Team Protagon Team 26 Μαρτίου 2019, 11:57

Σκηνικό έντασης έγινε το δικαστικό μέγαρο στην Κόρινθο κατά την προσαγωγή του 35χρονου ο οποίος κατηγορείται για τον φόνο ενός 52χρονο Ρομά που επιχείρησε να μπει μαζί στην κατοικία του.

Οργισμένοι Ρομά επιχείρησαν να επιτεθούν στον 35χρονο με αποτέλεσμα να σημειωθεί συμπλοκή μεταξύ των συγγενών του θύματος και του δράστη.

Στο σημείο γύρω από το κτίριο βρίσκονταν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ωστόσο οι Ρομά κατάφεραν κι έφτασαν μέχρι την είσοδο. Μια άλλη ομάδα βρίσκεται κοντά στο σπίτι του δράστη στο Σολωμό Κορινθίας και εκεί όμως είναι τοποθετημένες ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το θύμα και ένας 54χρονος Ρομά επιχείρησαν να κλέψουν πουλερικά από την αυλή του σπιτιού του 35χρονου.

Ο ιδιοκτήτης της κατοικίας τούς αντιλήφθηκε και άνοιξε πυρ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 52χρονος. Αργότερα ο δράστης επιχείρησε να εξαφανίσει το πτώμα πετώντας το σε ένα λατομείο.

Από την έρευνα και τις ανακρίσεις της αστυνομίας, οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη του 35χρονου που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για παραβίαση του νόμου για οπλοκατοχή. Οπως σημειώνουν τα τοπικά μέσα, στο πλευρό του έχει και τους κατοίκους του χωριού του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...