279
Παρά τα 92 χρόνια της δεν σταματά να ιππεύει - παρέα με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Φίλιππο | youtube

Η βασίλισσα Ελισάβετ παρακολουθεί τους στάβλους της μέσω… iPad

Protagon Team Protagon Team 11 Ιουνίου 2018, 21:42
Παρά τα 92 χρόνια της δεν σταματά να ιππεύει - παρέα με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Φίλιππο
|youtube

Η βασίλισσα Ελισάβετ παρακολουθεί τους στάβλους της μέσω… iPad

Protagon Team Protagon Team 11 Ιουνίου 2018, 21:42

Αγαπά τα άλογα και έχει μάθει να ιππεύει από τεσσάρων ετών.

Η βασίλισσα Ελισάβετ, παρά τα 92 της χρόνια, όχι μόνο επιδίδεται ακόμα στο αγαπημένο της άθλημα, αλλά θέλει η ίδια να παρακολουθεί τι γίνεται στους βασιλικούς στάβλους.

Έτσι, η μακροβιότερη μονάρχης στον κόσμο, που γιόρτασε το Σάββατο τα 92ά γενέθλιά της με την εντυπωσιακή παρέλαση «Trooping the Colour» (παρέλαση για τα χρώματα του Συντάγματος), έχει στην κατοχή της ένα iPad! Σύμφωνα με τη Metro είναι συνδεδεμένο με το κλειστό σύστημα παρακολούθησης των βασιλικών στάβλων στο Σάντριγχαμ, την έτερη βασιλική κατοικία στο Νόρφολκ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η βασίλισσα από την άνεση της πολυθρόνας της στο παλάτι του Μπάκιγχαμ επιθυμεί -με τη βοήθεια της τεχνολογίας- να παρακολουθεί στους στάβλους του Σάντριγχαμ τις φοράδες της όταν φέρνουν στον κόσμο τα πουλάρια τους. Ο Ντέιβιντ Σόμερ, επικεφαλής των βασιλικών στάβλων, δήλωσε: «Το πλεονέκτημα με το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης είναι πως όταν αυτό συμβαίνει (η γέννηση ενός πουλαριού), μπορώ να είμαι στο τηλέφωνο και να της εξηγώ (της βασίλισσας), παράλληλα, τι συμβαίνει και να συζητώ μαζί της κατά τη διάρκεια της διαδικασίας».

Η βασίλισσα Ελισάβετ γνωρίζει τα πάντα για τις φυλές των αλόγων και την εκτροφή τους. Ο πρώην επικεφαλής των στάβλων της, Μπομπ Ρόουλαντς, δήλωσε: «Είναι πολύ, πολύ, πολύ ενημερωμένη για τα άλογά της. Το κυριότερο πράγμα που δεν πρέπει να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να εξαπατήσεις τη βασίλισσα για αυτό. Όταν είχαμε μια φοράδα που γεννούσε, η βασίλισσα ερχόταν για να δει τα νεογέννητα.

Φανατική θαυμάστρια των ιπποδρομιών, η βασίλισσα ενθουσιάστηκε όταν το 2013 το άλογό της «Estimate» νίκησε στο Gold Cup του Royal Ascot. Από τη μεγάλη χαρά της ζήτησε να στηθεί ένα μπρούτζινο άγαλμα της βασιλικής φοράδας στην είσοδο του Σάντριγχαμ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...