181
Η Μέγκαν Μαρκλ και η στενή της φίλη και καλλιτεχνική διευθύντρια του Οίκου Givenchy, Κλερ Γουέιτ Κέλερ | London Fashion Awards / Facebook

Η Μέγκαν Μαρκλ σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και με μοναδικό στιλ στα βραβεία μόδας στο Λονδίνο

Protagon Team Protagon Team 11 Δεκεμβρίου 2018, 14:52
Η Μέγκαν Μαρκλ και η στενή της φίλη και καλλιτεχνική διευθύντρια του Οίκου Givenchy, Κλερ Γουέιτ Κέλερ
|London Fashion Awards / Facebook

Η Μέγκαν Μαρκλ σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και με μοναδικό στιλ στα βραβεία μόδας στο Λονδίνο

Protagon Team Protagon Team 11 Δεκεμβρίου 2018, 14:52

Μία δούκισσα αλλιώτικη από τις άλλες, η δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν Μαρκλ, απέδειξε για μία ακόμα φορά την αντισυμβατικότητά της, με μία εμφάνιση-έκπληξη στην απονομή των βραβείων μόδας «The Fashion Awards» στο Λονδίνο.

Θέλοντας να τιμήσει με την παρουσία της τη στενή της φίλη Κλερ Γουέιτ Κέλερ, καλλιτεχνική διευθύντρια του Οίκου Givenchy, η οποία σχεδίασε το νυφικό φόρεμα της και ανακηρύχθηκε σχεδιάστρια της χρονιάς, η Μαρκλ μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε στο event.

London Fashion Awards / Facebook

Η εμφάνισή της προκάλεσε έντονο ενθουσιασμό, καθώς είχε κρατηθεί μυστική και όταν η Δούκισσα εμφανίστηκε σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στη σκηνή το γεμάτο διάσημους κοινό, ενθουσιάστηκε.

«Είναι μεγάλη τιμή να γιορτάζω εδώ τη βρετανική μόδα και τους βρετανούς σχεδιαστές στο νέο μου σπίτι στο Ηνωμένο Βασίλειο», δήλωσε η Μέγκαν, καθώς κάλεσε την Κλερ για να της απονείμει το βραβείο.

Η Μαρκλ φόρεσε μία μακριά μαύρη τουαλέτα με ακάλυπτο τον ένα ώμο και στις περισσότερες φωτογραφίες φαίνεται να χαϊδεύει την κοιλιά της, σαν να κλείνει ανάμεσα στα χέρια της το μωρό που πρόκειται να φέρει στον κόσμο σε λίγους μήνες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...