190
Ο Δημήτρης Παγουρτζής κατέστρεψε 10 οικογένειες στο Τέξας |

Γονείς θύματος μήνυσαν τους γονείς του έλληνα μακελάρη του Τέξας

Protagon Team Protagon Team 26 Μαΐου 2018, 17:44
Ο Δημήτρης Παγουρτζής κατέστρεψε 10 οικογένειες στο Τέξας
|

Γονείς θύματος μήνυσαν τους γονείς του έλληνα μακελάρη του Τέξας

Protagon Team Protagon Team 26 Μαΐου 2018, 17:44

Οι γονείς του Δημήτρη Παγουρτζή, δράστη της αιματηρής επίθεσης σε σχολείο του Τέξας, που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν 10 άτομα και να τραυματιστούν άλλα 13, κατηγορούνται από τους γονείς ενός εκ των θυμάτων ότι φέρουν σημαντικό μερίδιο ευθύνης για την τραγωδία.

Σύμφωνα με τη New York Post, πρόκειται για τους γονείς του 17χρονου Κρις Στόουν, που έπεσε νεκρός από τα πυρά του Παγουρτζή. Οι γονείς του θύματος κάνουν μήνυση υποστηρίζοντας ότι ο πατέρας του 17χρονου δεν φύλασσε σε ασφαλές σημείο τα όπλα του.

Όπως έχει ανακοινώσει η αστυνομία, ο Παγουρτζής στην αιματηρή επίθεση στο σχολείο του χρησιμοποίησε μια καραμπίνα και ένα πιστόλι, το οποίο άνηκε στον πατέρα του και «φυλασσόταν» στο σπίτι του.

Στην ανακοίνωση των Αρχων αναφερόταν μάλιστα ο πατέρας του Παγουρτζή δεν κλείδωνε τα όπλα του αλλά απλώς τα τοποθετούσε μέσα σε μια ντουλάπα.

Να σημειωθεί πως στην πολιτεία του Τέξας απαγορεύεται να φυλάσσονται τα όπλα σε χώρους, όπου μπορούν ανήλικα άτομα να έχουν πρόσβαση σε αυτά.

Οι γονείς του Στόουν ισχυρίζονται πως αυτό ο νόμος δεν τηρήθηκε, ενώ τους κατηγορούν επίσης ότι δεν φρόντισαν να ενημερώσουν τις αρμόδιες Αρχές για τις «επικίνδυνες τάσεις» του γιου τους, ούτε του εξασφάλισαν ψυχολογική βοήθεια από κάποιον ειδικό.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...