206
Ο Τάκης Μουσαφίρης σε τηλεοπτική του εμφάνιση προ δύο ετών | YouTube

Εφυγε από τη ζωή ο Τάκης Μουσαφίρης

Protagon Team Protagon Team 11 Μαρτίου 2021, 14:15
Ο Τάκης Μουσαφίρης σε τηλεοπτική του εμφάνιση προ δύο ετών
|YouTube

Εφυγε από τη ζωή ο Τάκης Μουσαφίρης

Protagon Team Protagon Team 11 Μαρτίου 2021, 14:15

Την τελευταία του πνοή άφησε ο σπουδαίος λαϊκός συνθέτης και στιχουργός, Τάκης Μουσαφίρης.

Ο συνθέτης είχε αναρρώσει πρόσφατα από τη νόσο του κορονοϊού αλλά νικήθηκε από τον καρκίνο που τον ταλαιπωρούσε τους τελευταίους έξι μήνες.

«Πατέρας» μεγάλων επιτυχιών όπως «Ο ταξιτζής», «Εγώ ο ξένος», «Ενα λεπτό περιπτερά», ο Τάκης Μουσαφίρης συνεργάστηκε με τους μεγαλύτερους λαϊκούς τραγουδιστές, ανάμεσά τους  ο Στράτος Διονυσίου, ο Δημήτρης Μητροπάνος, η Ρίτα Σακελλαρίου, ο Μιχάλης Μενιδιάτης, η Πίτσα Παπαδοπούλου και ο Τόλης Βοσκόπουλος.

«Κάνε κάτι να χάσω το τρένο», «Πες μου που πουλάν καρδιές», «Ενα τραγούδι πες μου ακόμα», «Ο ταξιτζής», «Μυστικέ μου έρωτα», «Σ’ αγαπώ ακόμα», «Ακου», «Ατάκα κι επιτόπου», «Σε μια στοίβα καλαμιές», «Εγώ ο ξένος», «Ενα λεπτό περιπτερά», «Χιονάνθρωπος», «Αγνωστε φίλε», «Αγαπάω δύσκολα», «Εγω να δεις», «Το σ’ αγαπώ δεν το λέω», «Λέγε μου σ’ αγαπώ», «Οι ξενύχτες», «Εμείς οι δύο», είναι μερικά μόνο από τα τραγούδια με την υπογραφή του Τάκη Μουσαφίρη.

«Αν δεν ήταν ο Μουσαφίρης, εγώ θα ήμουν απλά μια τραγουδίστρια που ίσως να μη με ήξερε κανείς σήμερα», είχε δηλώσει η Πίτσα Παπαδοπούλου, αναγνωρίζοντας πόσο καθοριστική ήταν για την καριέρα της η γνωριμία και τα τραγούδια που της έγραψε ο σπουδαίος συνθέτης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...