355
Ο Νίκος Καρυστινός σε παλαιότερη φωτογραφία του | Facebook

«Δεν σου άξιζε μπαμπάκα μου»: Το αντίο της κόρης του πιλότου του Αugusta και η «προφητική» του ανάρτηση

Protagon Team Protagon Team 21 Αυγούστου 2019, 10:03
Ο Νίκος Καρυστινός σε παλαιότερη φωτογραφία του
|Facebook

«Δεν σου άξιζε μπαμπάκα μου»: Το αντίο της κόρης του πιλότου του Αugusta και η «προφητική» του ανάρτηση

Protagon Team Protagon Team 21 Αυγούστου 2019, 10:03

Aπαρηγόρητη από τον χαμό του πατέρα της, η κόρη του πιλότου του μοιραίου ελικοπτέρου στον Πόρο, τον αποχαιρέτησε με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στο Facebook.

«Δεν σου άξιζε πατέρα μου τόσο σύντομο τέλος. Λυπάμαι τόσο μπαμπάκα μου.. Καλό σου ταξίδι», έγραψε για τον αδόκητο θάνατο του απόστρατου της Πολεμικής Αεροπορίας, Νίκου Καρυστινού, το απόγευμα της Τρίτης (κάτω το πλήρες κείμενο της ανάρτησης).

 «Σήμερα ξημερώνει η πιο εφιαλτική μέρα της ζωής μου… Μπαμπά μου εσύ που ήσουν το στήριγμα μου πάντα αποφάσισες να πετάξεις ψηλά… Δεν σου άξιζε πατέρα μου τόσο σύντομο τέλος.. Θα σ αγαπάω και θα είμαι υπερήφανη πάντα που ήσουν πατέρας μου.. Η πιο τυχερή κόρη στο κόσμο… Λυπάμαι τόσο μπαμπάκα μου.. Καλό σου ταξίδι…».

Ηταν ένα ταξίδι ρουτίνας. Το μαρτυρούν άλλωστε φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το protothema.gr. Πρόκειται για πέντε σέλφι που τράβηξε ο άτυχος πιλότος του Augusta A109C, μόλις πέντε λεπτά πριν παραλάβει τους δυο ρώσους επιβάτες και απογειωθεί με προορισμό το «Ελευθέριος Βενιζέλος».

«Περιμένοντας τους επιβάτες στον Γαλατά Πόρου. Τώρα», έγραφε, πριν στείλει τις φωτογραφίες σε φιλικό του πρόσωπο, θέλοντας να του δείξει πως όλα είναι εντάξει και πως βρίσκεται στον Πόρο για μία πτήση ρουτίνας με σκοπό τη μεταφορά δύο πελατών στο αεροδρόμιο.

Ανατριχίλα προκαλεί και η προφητική ανάρτηση του απόστρατου αξιωματικού της ΠΑ -απόφοιτου της Σχολής Ικάρων- προ μηνός στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:

«Χαλάς την υγεία σου για μια δουλειά που σε περίπτωση θανάτου σου, θα ‘βρισκε αντικαταστάτη σε μια εβδομάδα. Πρόσεχε τον εαυτό σου γιατί κανείς άλλος δεν θα το κάνει», έγραφε στις 10 Ιουλίου, έχοντας πλήρη επίγνωση των κινδύνων του επαγγέλματος.

Geplaatst door Nikos Karystinos op Woensdag 10 juli 2019

Μένει να αποδειχθεί τι ακριβώς συνέβη το απόγευμα της Τρίτης με αποτέλεσμα τη συντριβή του Augusta A109C, παρασύροντας στον θάνατο τον έμπειρο πιλότο και τους δύο ρώσους επιβαίνοντες.

Φως στα αίτια της πτώσης αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα της έρευνας που διεξάγει η Επιτροπή Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων, τα οποία ακολούθως θα διαβιβαστούν προς αξιολόγηση στην Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας.

Από την πλευρά της, η διοίκηση της εταιρίας «Ι fly ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», σε ανακοίνωσή της τονίζει μεταξύ άλλων πως «τα ειδικότερα πραγματικά περιστατικά και τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται» και για το σκοπό αυτό παρέχει «στις αρμόδιες αρχές κάθε αναγκαία συνδρομή».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...