223
Το γκράφιτι προς τιμήν του Γκάλη πριν από τη βεβήλωσή του | Facebook

Bεβήλωσαν το γκράφιτι του Γκάλη – Η αντίδραση του ΠΣΑΚ

Protagon Team Protagon Team 20 Αυγούστου 2019, 21:25
Το γκράφιτι προς τιμήν του Γκάλη πριν από τη βεβήλωσή του
|Facebook

Bεβήλωσαν το γκράφιτι του Γκάλη – Η αντίδραση του ΠΣΑΚ

Protagon Team Protagon Team 20 Αυγούστου 2019, 21:25

Μπορεί να έχουν περάσει δεκαετίες από τότε που ο «Γκάνγκστερ» του ελληνικού μπάσκετ, ο Νίκος Γκάλης αποχώρησε από τα παρκέ, ωστόσο λατρεύεται ως ο κορυφαίος Έλληνας καλαθοσφαιριστής όλων των εποχών.

Έχοντας μεγαλουργήσει με τις φανέλες του Άρη, του Παναθηναϊκού και φυσικά της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ, ο Γκάλης διατηρεί ένα μεγάλο φαν κλαμπ στην Ελλάδα αλλά και ολόκληρο τον κόσμο.

Απόδειξη το εντυπωσιακό γκράφιτι που είχε δημιουργηθεί σε τοίχο κτιρίου στο κέντρο της Αθήνας και το οποίο τον απεικονίζει με τη φανέλα του Άρη τις ένδοξες εποχές της δεκαετίας του ’80.

Ωστόσο, πριν λίγες ώρες άγνωστοι προέβησαν σε μία απίστευτη και αχαρακτήριστη ενέργεια καθώς κατέστρεψαν το υπέροχο γκράφιτι.

Συγκεκριμένα, έριξαν άσπρο σπρέι πάνω στο πρόσωπο, έγραψαν προσβλητικά συνθήματα γύρω από το γκράφιτι, ενώ δήλωσαν και την οπαδική τους ταυτότητα, όπως φαίνεται στην εικόνα παρακάτω.

Άμεση και έντονη ήταν η αντίδραση του ΠΣΑΚ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών) που ανέφερε χαρακτηριστικά σε tweet:

«Πόσο ντροπή. Εσύ που κατέστρεψες το εκπληκτικό γκράφιτι του “θρύλου” να ξέρεις πως χάρη σε αυτόν και την παρέα του, τα περισσότερα παιδιά ασχολούνται σήμερα με τον αθλητισμό και σίγουρα πολλοί συγγενείς σου».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...