230
O Tσιτσιπάς σε μια προσπάθεια του εναντίον του Μπερετίνι | Reuters

Αποθέωση Τσιτσιπά από τους ομογενείς στη Μελβούρνη [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 14 Ιανουαρίου 2019, 22:36
O Tσιτσιπάς σε μια προσπάθεια του εναντίον του Μπερετίνι
|Reuters

Αποθέωση Τσιτσιπά από τους ομογενείς στη Μελβούρνη [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 14 Ιανουαρίου 2019, 22:36

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγινε ο πρώτος Έλληνας που σημείωσε νίκη στο Australian Open, το οποίο άρχισε τα ξημερώματα της Δευτέρας στη Μελβούρνη, καθώς επικράτησε με 3-1 σετ (6-7, 6-4, 6-3, 7-6) του Ιταλού, Ματέο Μπερετίνι.

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης, ωστόσο, ήταν ότι το κορτ μετατράπηκε σε… ποδοσφαιρική κερκίδα από περίπου 40 Έλληνες που βρίσκονταν στο γήπεδο και έκαναν αισθητή την παρουσία τους, φωνάζοντας συνθήματα και στήνοντας χορούς καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα!

Όταν του ζητήθηκε να πει λίγα λόγια για τη στήριξη που είχε από τους Έλληνες ομογενείς, ο 20χρονος είπε τα εξής:

«Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό πουθενά αλλού. Η Μελβούρνη είναι η τρίτη μεγαλύτερη σε ελληνικό πληθυσμό πόλη σε όλη την υφήλιο μετά την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη», επεσήμανε.

«Δεν είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιες ατμόσφαιρες στο τένις. Πέρυσι έπαιξα με τον Σαποβάλοβ και ήταν λίγο πολύ το ίδιο. Τους αρέσει ο θόρυβος όταν βρίσκονται στο γήπεδο. Προσπαθούν να μεταδώσουν αυτή την ενέργεια στον παίκτη. Λατρεύω τους φιλάθλους. Είναι σίγουρα διαφορετικοί από φιλάθλους άλλων τουρνουά, αλλά εκτιμώ το πόσo νοιάζονται, σέβονται και αγαπούν αυτό που κάνουμε», κατέληξε ο πρωταθλητής μας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...