279
|

Ο Μπακογιάννης καταγγέλλει υπουργό ότι κρύφτηκε για να μην τον συναντήσει

Protagon Team Protagon Team 15 Φεβρουαρίου 2018, 15:54

Ο Μπακογιάννης καταγγέλλει υπουργό ότι κρύφτηκε για να μην τον συναντήσει

Protagon Team Protagon Team 15 Φεβρουαρίου 2018, 15:54

Ενα συμβάν χαρακτηριστικό της (δυσ)λειτουργίας της δημόσιας διοίκησης, στα ανώτερα κλιμάκιά της μάλιστα, αποκάλυψε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος σε ανάρτησή του στο Facebook περιέγραψε την εμπειρία του σε γραφείο υπουργού της κυβέρνησης.

Ξεκινώντας λοιπόν το κείμενό του ο κ. Μπακογιάννης, εκφράζει την έκπληξή του για όσα έζησε την Τετάρτη στο γραφείο υπουργού της κυβέρνησης χωρίς ωστόσο να τον κατονομάζει. Σχολιάζει χαρακτηριστικά: «Οκτώ χρόνια στην αυτοδιοίκηση νόμιζα ότι τα είχα δει όλα. Λάθος».

Ο περιφερειάρχης, σύμφωνα με τα γραφόμενά του, είχε δεχθεί πρόσκληση από τον υπουργό προκειμένου να παραβρεθεί σε σύσκεψη στο γραφείο του.  Και συνεχίζει στο κείμενό του: «Πρόσκληση από υπουργό, για σύσκεψη στο γραφείο του χθες. Κατεβαίνει Διοικητικό Συμβούλιο οργανισμού από τη Λαμία, προεδρείο οργανισμού από τη Θεσσαλονίκη, Δήμος, Επιμελητήριο, Περιφέρεια».

Φτάνοντας όμως στο γραφείο του, ενημερώνεται από τους ανθρώπους του υπουργού ότι τον έχουν καλέσει εκτάκτως στο Μαξίμου και πως έπρεπε να φύγει.

«“Ξέρετε, συμβαίνουν αυτά” μας λένε, “Ναι βέβαια” απαντάμε εμείς. Κάνουμε τη συζήτηση στην αίθουσα συσκέψεων του γραφείου του με τον Γενικό Γραμματέα και τους συνεργάτες του» σχολιάζει στην ανάρτηση του ο κ. Μπακογιάννης.

Η σύσκεψη τελειώνει και όλοι οι αρμόδιοι φορείς ετοιμάζονται να φύγουν από το υπουργικό γραφείο, όταν ο Περιφερειάρχης αντιλαμβάνεται ότι ο υπουργός που τους είχε καλέσει όχι μόνο δεν ήταν στο Μαξίμου όπως τον είχαν ενημερώσει, αλλά όση ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη η σύσκεψη εκείνος ήταν στο γραφείο του!

Και κλείνει το κείμενό του, γράφοντας:

«Φεύγοντας, αντιλαμβανόμαστε ότι ο υπουργός ήταν στο γραφείο του, αλλά, υποθέτω, επειδή ήξερε πως θα διαφωνήσουμε, κρύφτηκε. Δεν περιγράφω άλλο… (Ο λόγος που δεν αναφέρω το όνομά του είναι γιατί δεν είναι τα πρόσωπα το θέμα μας, η νοοτροπία είναι το πρόβλημα)».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...