210
Ο Σταύρος Θεοδωράκης με τη Φώφη Γεννηματά (σε δεύτερο πλάνο) στην κοινή συνεδρίαση κοινοβουλευτικών ομάδων Ποταμιού και Δημοκρατικής Συμπαράταξης | Nikos Libertas / SOOC

Τι (δεν) σκέφτεται ο Σταύρος Θεοδωράκης για τη δημαρχία της Αθήνας

Protagon Team Protagon Team 9 Δεκεμβρίου 2017, 12:27
Ο Σταύρος Θεοδωράκης με τη Φώφη Γεννηματά (σε δεύτερο πλάνο) στην κοινή συνεδρίαση κοινοβουλευτικών ομάδων Ποταμιού και Δημοκρατικής Συμπαράταξης
|Nikos Libertas / SOOC

Τι (δεν) σκέφτεται ο Σταύρος Θεοδωράκης για τη δημαρχία της Αθήνας

Protagon Team Protagon Team 9 Δεκεμβρίου 2017, 12:27

«Συγκρατηθείτε παιδιά. Ούτε έχω σκεφθεί, ούτε βέβαια έχω συζητήσει με κανέναν το ενδεχόμενο να διεκδικήσω οποιαδήποτε Δημαρχία. Έχω πολλά ακόμα να κάνω στο Ποτάμι. Και μόλις χθες δημιουργήσαμε ένα καινούργιο Κίνημα». Με αυτό το tweet-σχόλιο λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ο Σταύρος Θεοδωράκης διέψευσε τα σενάρια που τον ήθελαν να είναι ο υποψήφιος του υπό διαμόρφωση νέου φορέα της Κεντροαριστεράς για τη δημαρχία της Αθήνας.

Μια υποψηφιότητα του κ. Θεοδωράκη για τον Δήμο Αθηναίων περιγράφηκε από την εφημερίδα «Παραπολιτικά» ως ένα καλό σενάριο, καθώς ο Γιώργος Καμίνης -ο οποίος επίσης συμμετέχει στις διεργασίες για το υπό σύσταση Κίνημα Αλλαγής- έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα διεκδικήσει μια τρίτη θητεία και θα είναι υποψήφιος βουλευτής.

Σύμφωνα μάλιστα με το πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της εφημερίδας, το ενδεχόμενο διεκδίκησης της δημαρχίας της Αθήνας βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων που έχει ο κ. Θεοδωράκης με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και εκλεγμένη ηγέτη του νέου φορέα Φώφη Γεννηματά. Προφανώς το ρεπορτάζ βασίζει τις «πληροφορίες» του στο γεγονός ότι ο επικεφαλής του Ποταμιού και η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης είχαν όντως εμπιστευτικές συζητήσεις, οι οποίες ως γνωστόν οδήγησαν και στην ονοματοδοσία του νέου φορέα.

Ομως όπως φαίνεται, συζήτηση για τον Δήμο της Αθήνας και τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 δεν έγινε. Τουλάχιστον σύμφωνα με όσα λέει ο κ. Θεοδωράκης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...