172
Η Μαρία Σάκκαρη ανταλλασσει χειραψία μετά τον αγώνα με την Βίνους Γουίλιαμς | Reuters/Robert Deutsch-USA TODAY Sports

Αποκλείστηκε από τη Βίνους Γουίλιαμς η Μαρία Σάκκαρη

Protagon Team Protagon Team 2 Σεπτεμβρίου 2017, 14:05
Η Μαρία Σάκκαρη ανταλλασσει χειραψία μετά τον αγώνα με την Βίνους Γουίλιαμς
|Reuters/Robert Deutsch-USA TODAY Sports

Αποκλείστηκε από τη Βίνους Γουίλιαμς η Μαρία Σάκκαρη

Protagon Team Protagon Team 2 Σεπτεμβρίου 2017, 14:05

Στο… εμπόδιο που λέγεται Βίνους Γουίλαιμς σκόνταψε η Μαρία Σάκκαρη, η οποία έχασε από την αμερικανίδα πρωταθλήτρια και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του αμερικανικού Open.

Η Σάκκαρη ηττήθηκε αργά την Παρασκευή με 6-3, 6-4 σε 73 λεπτά από την Γουίλιαμς που παραμένει ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Αν τα καταφέρει θα έχει το όγδοο Grand Slam της καριέρας της.

Η Γουίλιαμς στον επόμενο γύρο θα αγωνιστεί με την ισπανίδα Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο.

Από την πλευρά της, η 22χρονη ελληνίδα τενίστρια, πήρε φέτος το βάπτισμα του πυρός σε μεγάλες διοργανώσεις, πράγμα που την φέρνει μάλιστα και πιο ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη (σήμερα είναι στο νούμερο 95).

Εν τω μεταξύ, η αδελφή της Βίνους, Σερένα Γουίλιαμς, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό της σχέσης της με τον συνιδρυτή του ιστότοπου Reddit Αλέξις Οχανιάν.

Τα νέα για την γέννηση της ανιψιάς της πληροφορήθηκε η Βένους Γουίλιαμς, την ώρα που ετοιμαζόταν να αγωνιστεί στο αμερικανικό Open. «Δεν έχω λόγια να περιγράψω τη χαρά μου», δήλωσε στους δημοσιογράφους, ενώ δέχτηκε τα συγχαρητήρια και από άλλες αθλήτριες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...