151
O Προκόπης Παυλόπουλος υποδέχεται τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Προεδρικό Μέγαρο | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

«Εκλογές τώρα», ζήτησε από τον Παυλόπουλο ο Μητσοτάκης

Protagon Team Protagon Team 31 Οκτωβρίου 2016, 18:20
O Προκόπης Παυλόπουλος υποδέχεται τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Προεδρικό Μέγαρο
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

«Εκλογές τώρα», ζήτησε από τον Παυλόπουλο ο Μητσοτάκης

Protagon Team Protagon Team 31 Οκτωβρίου 2016, 18:20

Μία ώρα και ένα τέταρτο κράτησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος επανέλαβε το αίτημα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για εκλογές.

«Συζητήσαμε εκτενώς με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την κρίσιμη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα», είπε εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου, το μεσημέρι της Δευτέρας, ο πρόεδρος της ΝΔ, για να συμπληρώσει:

«Επανέλαβα στον κ. Πρόεδρο τους εντονότατους προβληματισμούς μας, όχι μόνο για την πορεία της οικονομίας, αλλά και για την υπονόμευση των δημοκρατικών θεσμών.

» Εξήγησα, στον κ. Πρόεδρο, γιατί – κατά την άποψη της Νέας Δημοκρατίας – η μόνη λύση για να βγει η χώρα από την πολιτική παρακμή στην οποία έχει περιέλθει, είναι οι εκλογές, το συντομότερο δυνατόν».

«Ο πρόεδρος της ΝΔ λέει δημοκρατικό πραξικόπημα την αποκατάσταση της νομιμότητας» σχολίασε ειρωνικά μέσω του ΣΚΑΪ η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, εννοώντας ως «αποκατάσταση της νομιμότητας» τις τηλεοπτικές άδειες.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...