253
Η Βελίτσκοβιτς στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο | VALDRIN XHEMAJ

Σοκ: Πέθανε πάνω στη γέννα η πρωταθλήτρια Ευρώπης στη σκοποβολή, Μπομπάνα Βελίτσκοβιτς

Protagon Team Protagon Team 22 Ιουνίου 2020, 11:20
Η Βελίτσκοβιτς στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο
|VALDRIN XHEMAJ

Σοκ: Πέθανε πάνω στη γέννα η πρωταθλήτρια Ευρώπης στη σκοποβολή, Μπομπάνα Βελίτσκοβιτς

Protagon Team Protagon Team 22 Ιουνίου 2020, 11:20

Σοκ έχει προκαλέσει στον χώρο της σκοποβoλής, αλλά και στον παγκόσμιο αθλητισμό γενικότερα, η είδηση του θανάτου της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Μπομπάνα Βελίτσκοβιτς, από επιπλοκές που προκλήθηκαν στη διάρκεια του τοκετού.

Η 30χρονη σκοπεύτρια από τη Σερβία και μεγάλη αντίπαλος της Αννας Κορακάκη μπήκε στο νοσοκομείο για να γεννήσει, αλλά στη διάρκεια του τοκετού προκλήθηκαν επιπλοκές που τελικά δεν κατέστη δυνατό να ξεπεραστούν, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί.

Η Βελίτσκοβιτς ήταν 7η στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, όπου η Αννα Κορακάκη είχε κερδίσει το χρυσό μετάλλιο. Τον περασμένο Φεβρουάριο, όμως, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βρότσλαβ στην Πολωνία (με την ελληνίδα ολυμπιονίκη να παίρνει το χάλκινο).

Η Βελίτσκοβιτς με το χρυσό μετάλλιο, η Αννα Κορακάκη με το χάλκινο στο Πανευρωπαϊκό του Βρότσλαβ πριν από λίγους μήνες

Η Aννα Κορακάκη έσπευσε να αποχαιρετήσει τη σπουδαία αθλήτρια και προσωπική της φίλη μέσα από τα social media με μία άκρως συγκινητική ανάρτηση:

«Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που η καρδιά πονάει και το μυαλό δεν μπορεί να απαντήσει σε όλα τα “γιατί”. Οι λέξεις είναι τόσο μικρές και τα συναισθήματα είναι τεράστια… Μπομπάνα, έφυγες τόσο νωρίς. Τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου προς την οικογένειά της και τη σερβική ομάδα σκοποβολής. Σε αυτές τις στιγμές θλίψης οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι μαζί τους. Αγαπητή μας Μπομπάνα, θα μας λείψεις τόσο πολύ. Αναπαύσου εν ειρήνη», αναφέρει το μήνυμά της η Αννα Κορακάκη, χρυσή Ολυμπιονίκης στο Ρίο ντε Τζανέιρο το 2016.

View this post on Instagram

There are moments in life the heart just aches and the mind is unable to answer all the “whys”. The words are all so little and the emotions are immense…Bobana, you left so early our hearts can’t take it.? My deepest condolences to her family and the Serbian shooting team. In these moments of grief my thoughts and prayers are with them all. Our dear Bobana, you will be so very missed…Rest in Peace.

A post shared by Anna Korakaki (@annakorakaki) on

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...