223
Ο Χάρι (αριστερά), ο Μπον Τζόβι (δεύτερος από δεξιά) και δύο μέλη της χορωδίας των Invictus Games φωτογραφήθηκαν όπως οι Beatles για το εμβληματικό εξώφυλλο του «Abbey Road», στο ίδιο σημείο | REUTERS/Hannah McKay/Pool

Ο πρίγκιπας Χάρι και ο Μπον Τζόβι τραγούδησαν μαζί στα στούντιο των Beatles

Protagon Team Protagon Team 28 Φεβρουαρίου 2020, 16:46
Ο Χάρι (αριστερά), ο Μπον Τζόβι (δεύτερος από δεξιά) και δύο μέλη της χορωδίας των Invictus Games φωτογραφήθηκαν όπως οι Beatles για το εμβληματικό εξώφυλλο του «Abbey Road», στο ίδιο σημείο
|REUTERS/Hannah McKay/Pool

Ο πρίγκιπας Χάρι και ο Μπον Τζόβι τραγούδησαν μαζί στα στούντιο των Beatles

Protagon Team Protagon Team 28 Φεβρουαρίου 2020, 16:46

Πίσω από ένα μικρόφωνο βρέθηκε ο πρίγκιπας Χάρι, για να ηχογραφήσει με τον αμερικανό ρόκερ Μπον Τζόβι ένα τραγούδι για τους αγώνες βετεράνων που διοργανώνει τα τελευταία χρόνια.

Ο Μπον Τζόβι και ο δούκας του Σάσεξ συναντήθηκαν στα στούντιο της Αμπεϊ Ρόουντ στο Λονδίνο, όπου ο μουσικός ηχογράφησε ξανά το τραγούδι του «Unbroken» για τους αγώνες Invictus.

Συναντήθηκαν στην είσοδο και πήγαν μαζί στο θάλαμο του στούντιο 2, εκεί που τη δεκαετία του ’60 ηχογραφούσαν οι Beatles.

Στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram ο Χάρι, εμφανίζονται μαζί μπροστά στο μικρόφωνο. «Είπα να το δοκιμάσω», γράφει ο Χάρι για την προσπάθειά του. Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο.

View this post on Instagram

I said I’ll give it a shot…[Sound On ?] • Stay tuned for more to come later… #WeAreInvictus

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Ο πρίγκιπας, ο Μπον Τζόβι και δύο μέλη της χορωδίας φωτογραφήθηκαν να διασχίζουν ο ένας πίσω από τον άλλο τη διάσημη διασταύρωση, όπως οι Beatles το 1969, για το εμβληματικό εξώφυλλο του δίσκου τους «Abbey Road», του τελευταίου που ηχογράφησαν μαζί.

Είναι ίσως μια από τις τελευταίες εμφανίσεις του Χάρι με αυτόν τον ρόλο, πριν αποποιηθεί οριστικά τα πριγκιπικά του καθήκοντα στα τέλη Μαρτίου.

Οι αγώνες Invictus («Αδάμαστος») είναι μια πρωτοβουλία του Χάρι που ξεκίνησε το 2014. Μετέχουν πρώην στρατιωτικοί και βετεράνοι των πολέμων που έχουν τραυματιστεί βαριά κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.

Ο Μπον Τζόβι, αναφέρει το BBC, έχει στενούς, προσωπικούς δεσμούς με τις ένοπλες δυνάμεις, καθώς και οι δύο γονείς του είχαν υπηρετήσει στο αμερικανικό σώμα των Πεζοναυτών στις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...