307
«Αυτός ο σκύλος με κάνει να θέλω να βάλω τα κλάματα» λέει η Εμα Στόουν, ενώ ποζάρει για τον Γιώργο Λάνθιμο | W / Instagram

Η Εμα Στόουν στον…«Κυνόδοντα» του Λάνθιμου

Protagon Team Protagon Team 14 Φεβρουαρίου 2019, 18:27
«Αυτός ο σκύλος με κάνει να θέλω να βάλω τα κλάματα» λέει η Εμα Στόουν, ενώ ποζάρει για τον Γιώργο Λάνθιμο
|W / Instagram

Η Εμα Στόουν στον…«Κυνόδοντα» του Λάνθιμου

Protagon Team Protagon Team 14 Φεβρουαρίου 2019, 18:27

Ο Γιώργος Λάνθιμος έχει φετίχ με τη χρήση ζώων στις ταινίες του. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τα αναδεικνύει ως πρωταγωνιστές. Στον «Κυνόδοντα», όπως μαρτυρά άλλωστε και ο ίδιος ο τίτλος, υπήρχε η αλληγορία μίας ολόκληρης οικογένειας υποταγμένης στον πατέρα-αφεντικό.

View this post on Instagram

GONE TO THE DOGS: Emma Stone takes the leash in a suburban fashion fantasy directed and photographed by Yorgos Lanthimos on our latest cover. Link in bio. – Emma Stone Directed and Photographed by Yorgos Lanthimos Styling: @SaraMoonves Hair: @mararoszak Make Up: @rachelgoodwinmakeup Story: Lynn Hirschberg W magazine, Vol. II 2019

A post shared by W magazine (@wmag) on

Στον «Αστακό», οι άνθρωποι που δεν κατάφερναν να βρουν το ταίρι τους, ήταν καταδικασμένοι να μεταμορφωθούν στο ζώο της επιλογής τους. Στον «Θάνατο του Ιερού Ελαφιού», υπήρχε η σύνδεση με την ιστορία της αρχαιοελληνικής Ιφιγένειας και της θυσίας του συγκεκριμένου ζώου. Και στην πιο πρόσφατη «Ευνοούμενη», η βασίλισσα Αννα ζει ανάμεσα στα κουνέλια της, τα οποία λατρεύει σαν παιδιά της, ακριβώς επειδή καθένα από αυτά αντιπροσωπεύει τα παιδιά που έχασε, εξαιτίας της ασθενικής κράσης της.

View this post on Instagram

“Animals are a part of our lives, which is why they’re prominent in my films. But I find the relationships we have with them quite strange. Such as, there are animals we are okay to eat and animals we wouldn’t dream of eating. So odd. The theories around animals are fascinating. And we all love dogs. But what about a woman who owns and loves 15 dogs? What does that say about her life?” – Yorgos Lanthimos – Emma Stone Directed and Photographed by Yorgos Lanthimos Styling: @SaraMoonves Story: Lynn Hirschberg W magazine, Vol. II 2019

A post shared by W magazine (@wmag) on

Το αμερικανικό περιοδικό μόδας «W», ανέθεσε στον έλληνα σκηνοθέτη να φωτογραφίσει την «Ευνοούμενή» του, Εμα Στόουν, σε ένα κόνσεπτ δικής του επιλογής. Κανείς λοιπόν δεν έπεσε από τα σύννεφα, όταν εκείνος επέλεξε να τοποθετήσει πολλά ζώα, και συγκεκριμένα σκυλιά, στα ενδιαφέροντα και πολύχρωμα κάδρα του.

Η Εμα Στόουν ποζάρει ως εκκεντρική «Φίλις», μία γυναίκα που ζει στην Καλιφόρνια μαζί με τα 15 σκυλιά της. «Αρχικά σκεφτήκαμε να προβάλουμε μία γυναίκα που αγαπάει τα λούτρινα ζώα. Ηθελα το δωμάτιο να είναι γεμάτο με ψεύτικα σκυλιά. Τα ζώα αποτελούν μέρος της ζωής μας, γι’αυτό και υπάρχουν πάντα στις ταινίες μου. Ωστόσο, πιστεύω ότι οι σχέσεις που έχουμε με αυτά είναι κάπως παράξενες. Για παράδειγμα, υπάρχουν ζώα που μπορούμε να φάμε και ζώα που δεν θα σκεφτόμασταν ποτέ να φάμε. Είναι παράξενο και οι θεωρίες γύρω από τα ζώα, πολύ εντυπωσιακές», είπε σχετικά ο Λάνθιμος.

Και συνεχίζοντας για τον ρόλο της μούσας του: «Το συζητήσαμε με την Εμα. Από τη στιγμή που αγαπάει τα ζώα πολύ, καταλήξαμε σε αυτή την ιδέα. Ολοι αγαπάμε τα σκυλιά. Τι συμβαίνει όμως όταν μία γυναίκα έχει 15 δικά της σκυλιά; Τι μπορεί να λέει αυτό για τη ζωή της;».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...