130
«Ευχαριστώ τους δικηγόρους μου. Η Μακεδονία είναι ελληνική και αυτό δεν αλλάζει» δήλωσε ο βουλευτής κατά την έξοδό του από το ανακριτικό γραφείο | INTIMEnews

Ελεύθερος με όρους ο χρυσαυγίτης Μπαρμπαρούσης

Protagon Team Protagon Team 20 Ιουνίου 2018, 17:00
«Ευχαριστώ τους δικηγόρους μου. Η Μακεδονία είναι ελληνική και αυτό δεν αλλάζει» δήλωσε ο βουλευτής κατά την έξοδό του από το ανακριτικό γραφείο
|INTIMEnews

Ελεύθερος με όρους ο χρυσαυγίτης Μπαρμπαρούσης

Protagon Team Protagon Team 20 Ιουνίου 2018, 17:00

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο βουλευτής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης μετά την πολύωρη απολογία του στον ανακριτή για το κακούργημα των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας.

Στον αθυρόστομο βουλευτή που απηύθυνε κάλεσμα για στρατιωτικό πραξικόπημα από το βήμα της Βουλής, επιβλήθηκε εγγύηση 30.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του τρεις φορές το μήνα.

«Θα σεβόμουν οποία απόφαση κι αν έπαιρνε η ελληνική Δικαιοσύνη. Ευχαριστώ τους δικηγόρους μου. Η Μακεδονία είναι ελληνική κι αυτό δεν αλλάζει» δήλωσε ενώ αποχωρούσε από τα δικαστήρια.

301707

Κατά την άφιξη του στα δικαστήρια της Ευελπίδων, ο διαγραφείς από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής είχε γίνει δεκτός με επευφημίες από ολιγομελή ομαδα χρυσαυγιτών οι οποίοι τον χειροκρότησαν και κατά την έξοδό του από το ανακριτικό γραφείο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...