214
Ο Κάρολος Γ' και η βασίλισσα Καμίλα στην επίσκεψή τους στο αντικαρκινικό νοσοκομείο ΜακΜίλαν, στο Λονδίνο | REUTERS/Suzanne Plunkett/Pool

Ο Κάρολος επέστρεψε στα δημόσια καθήκοντά του με επίσκεψη σε αντικαρκινικό νοσοκομείο

Protagon Team Protagon Team 30 Απριλίου 2024, 15:17
Ο Κάρολος Γ' και η βασίλισσα Καμίλα στην επίσκεψή τους στο αντικαρκινικό νοσοκομείο ΜακΜίλαν, στο Λονδίνο
|REUTERS/Suzanne Plunkett/Pool

Ο Κάρολος επέστρεψε στα δημόσια καθήκοντά του με επίσκεψη σε αντικαρκινικό νοσοκομείο

Protagon Team Protagon Team 30 Απριλίου 2024, 15:17

Στις επίσημες υποχρεώσεις του επέστρεψε τη Μ. Τρίτη ο βασιλιάς της Βρετανίας, Κάρολος Γ’, ο οποίος, ως γνωστόν, έχει διαγνωστεί με καρκίνο. Μάλιστα η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Καρόλου έγινε σε αντικαρκινικό νοσοκομείο.

Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Καμίλα, ο 75χρονος μονάρχης, ο οποίος υποβλήθηκε το περασμένο διάστημα και ο ίδιος σε αντικαρκινικές θεραπείες, συναντήθηκε με ασθενείς και προσωπικό του Πανεπιστημιακού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου ΜακΜίλαν και εμφανίστηκε ιδιαίτερα ευδιάθετος.

Ο Κάρολος και η Καμίλα συνομιλούν με τη Γουέσλεϊ Γούντμπριτζ, ασθενή που λαμβάνει τη χημειοθεραπεία της (Reuters)

Το Μπάκιχγαμ ανακοίνωσε επίσης ότι, στα τέλη Ιουνίου, ο Κάρολος Γ’ και η σύζυγός του θα φιλοξενήσουν επίσημη επίσκεψη του ιάπωνα αυτοκράτορα Ναρουχίτο και της συζύγου του αυτοκράτειρας Μασάκο.

Αν και το πρόγραμμα του Καρόλου Γ’ θα είναι προσεκτικά διαμορφωμένο ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι κίνδυνοι για επιδείνωση της υγείας του, εκτιμάται πως ο βασιλιάς της Αγγλίας θα εμφανιστεί στη στρατιωτική παρέλαση «Trooping the Colour» τον Ιούνιο, καθώς και στις εορταστικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 80ης επετείου από την Απόβαση της Νορμανδίας επίσης τον Ιούνιο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...