131
Ο Πάνος Καμμένος στην πρόσφατη επίσκεψή του στο Ντουμπάι, με τον Εμίρη του κρατιδίου -Στην Αθήνα οι ενέργειές του ελέγχονται από τη Δικαιοσύνη | Υπουργείο Εθνικής Αμυνας

Παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για τη «συμφωνία» Καμμένου

Protagon Team Protagon Team 16 Νοεμβρίου 2017, 16:39
Ο Πάνος Καμμένος στην πρόσφατη επίσκεψή του στο Ντουμπάι, με τον Εμίρη του κρατιδίου -Στην Αθήνα οι ενέργειές του ελέγχονται από τη Δικαιοσύνη
|Υπουργείο Εθνικής Αμυνας

Παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για τη «συμφωνία» Καμμένου

Protagon Team Protagon Team 16 Νοεμβρίου 2017, 16:39

Τη διενέργεια προκαταρκτικής  έρευνας για τις συνθήκες υπό τις οποίες υπεγράφη η συμφωνία πώλησης αμυντικού υλικού στη Σαουδική Αραβία (300.000 βλήματα τύπου 105 mm από τα αποθέματα του ελληνικού Στρατού), παρήγγειλε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου.

Η εισαγγελική εντολή δόθηκε με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου και η έρευνα ανετέθη στην Εισαγγελέα Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη.

Με την παραγγελία της, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζητά να διερευνηθεί εάν έχουν διαπραχθεί αδικήματα και σε περίπτωση που διαπιστωθεί κάτι τέτοιο να δρομολογηθούν τα δέοντα. Στο πλαίσιο αυτό η κυρία Δημήτριου  διαβίβασε στην Εισαγγελέα Διαφθοράς τα σχετικά δημοσιεύματα.

Αμεση ήταν αντίδραση του υπουργού Εθνικής Αμυνας ο οποίος, σε ανάρτησή του στο Twitter, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εισαγγελική παρέμβαση, καθώς όπως εκτιμά, με τον τρόπο αυτό θα σταματήσει «η σπέκουλα» των τελευταίων ημερών.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...