204
Στιγμιότυπο από συνέντευξη Τύπου υποστηρικτών του Σώρρα στο ξενοδοχείο Κάραβελ, τον Μάρτιο του 2017 | ΙΝΤΙΜΕnews

Ο Σώρρας «ξαναχτυπά»: «Κυκλοφορώ ανάμεσά σας, ελεύθερος και ωραίος»

Protagon Team Protagon Team 14 Μαΐου 2018, 11:50
Στιγμιότυπο από συνέντευξη Τύπου υποστηρικτών του Σώρρα στο ξενοδοχείο Κάραβελ, τον Μάρτιο του 2017
|ΙΝΤΙΜΕnews

Ο Σώρρας «ξαναχτυπά»: «Κυκλοφορώ ανάμεσά σας, ελεύθερος και ωραίος»

Protagon Team Protagon Team 14 Μαΐου 2018, 11:50

Σε βάρος του (και της συζύγου του) εκκρεμεί από τον Μάρτιο του 2017 ποινή οκταετούς κάθειρξης και πενταετούς στέρησης των πολιτικών του δικαιωμάτων. Εκτοτε ο Αρτέμης Σώρρας -στις πλάτες του οποίου και στα παχιά του λόγια, βάσισαν χιλιάδες άνθρωποι την αποδέσμευσή τους από τα δεσμά των πάσης φύσεως οφειλών και τώρα καλούνται να πληρώσουν, ως εξαπατημένοι, τον λογαριασμό- καταζητείται, χωρίς ωστόσο να έχει εντοπιστεί μέχρι σήμερα ακόμα και το παραμικρό ίχνος του.

Ο φυγόποινος Σώρρας επανεμφανίστηκε αυτή τη φορά μέσω του δικηγόρου του Βασίλη Νουλέζα (και όχι κάποιου βίντεο-μηνύματος) κομπάζοντας: «Είμαι ελεύθερος, κυκλοφορώ ανάμεσά σας, ελεύθερος και ωραίος»

Σε δηλώσεις του στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, ο κ. Νουλέζας λέει ότι ο πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις» «προβληματίζεται και στεναχωριέται γιατί έχει καταστραφεί οικονομικά και επαγγελματικά. Έχει υποστεί ολοσχερή και ολοκληρωτική καταστροφή σε όλα τα επίπεδα».

Διευκρινίζει επίσης ότι όσο έχει τη σχετική εντολή και πληρώνεται, θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τον πελάτη του και επιμένει ότι ο Αρτέμης Σώρρας «έχει δίκιο για το ζήτημα της Τράπεζας της Ανατολής και ότι το πολιτικό προσωπικό της μεταπολίτευσης χρεοκόπησε τη χώρα». «Δεν έχω καμία απολύτως ιδεολογική ταύτιση με την Ελλήνων Συνέλευσις, αλλά είμαι ο δικηγόρος του και έχω ιερό νομικό καθήκον να είμαι μαζί του μέχρι τέλους», δηλώνει μεταξύ άλλων ο Βασίλης Νουλέζας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...