295
Επιστροφή στις κωμικές της ρίζες θα κάνει η Ελεν ντε Τζένερις, μέσα από περιορισμένες εμφανίσεις στις ΗΠΑ | REUTERS/Mario Anzuoni

Η Ελεν ντε Τζένερις ξανακάνει stand-up comedy ύστερα από 15 χρόνια

Protagon Team Protagon Team 15 Ιουνίου 2018, 13:21
Επιστροφή στις κωμικές της ρίζες θα κάνει η Ελεν ντε Τζένερις, μέσα από περιορισμένες εμφανίσεις στις ΗΠΑ
|REUTERS/Mario Anzuoni

Η Ελεν ντε Τζένερις ξανακάνει stand-up comedy ύστερα από 15 χρόνια

Protagon Team Protagon Team 15 Ιουνίου 2018, 13:21

Η Eλεν ντε Τζένερις επιστρέφει στις ρίζες της με την πρώτη της, εδώ και 15 χρόνια, stand-up comedy περιοδεία, στο πλαίσιο της οποίας θα κάνει περιορισμένες εμφανίσεις στις δυτικές ακτές των ΗΠΑ, τον Αύγουστο toy 2018.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια ενός εκ των δημοφιλέστερων talk show στην αμερικανική τηλεόραση, αναμένεται να επισκεφτεί τρεις πόλεις για συνολικά 8 νύχτες, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία παραγωγής Live Nation.  Η 60χρονη Ντε Τζένερις ξεκίνησε την καριέρα της το 1980, όταν άρχισε να δοκιμάζεται σε αυτό το τόσο απαιτητικό είδος κωμωδίας, όπου ο κωμικός βρίσκεται σε άμεση επαφή με το κοινό, όρθιος μπροστά σε ένα μικρόφωνο. Το stand-up comedy είναι ένα είδος που είτε θα σε δοξάσει, είτε θα σε χαντακώσει.

I’m doing my first standup shows in 15 years. I’m coming to #Seattle, #SanFrancisco and #SanDiego. Come see me. *Link in Bio

A post shared by Ellen (@theellenshow) on

Η Ντε Τζένερις τα κατάφερε μια χαρά από τα πρώτα κιόλας χρόνια, στη γενέτειρά της, τη Νέα Ορλεάνη, πολλά χρόνια προτού ασχοληθεί με το σόου «The Ellen DeGeneres Show» και πάρει τις πιο ανατρεπτικές συνεντεύξεις από τους μεγαλύτερους σταρ του Χόλιγουντ-και όχι μόνο. Το συγκεκριμένο σόου έχει βραβευθεί με 30 τηλεοπτικά βραβεία Εμμυ και βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα από τον Σεπτέμβριο του 2003 μέχρι σήμερα!

Υπέρμαχη των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων, μαχητική ακτιβίστρια που πάντα επιστρατεύει το μεγαλύτερό της όπλο, το χιούμορ, η Ντε Τζένερις δεν έχει προς το παρόν εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να επιστρέψει στο stand-up comedy έπειτα από τόσα χρόνια, ωστόσο η περιοδεία της θα αποτελέσει τη βάση ενός κωμικού σόου που θα προβληθεί από το Netflix αργότερα μέσα στο 2018.

Ανακοίνωσε και μέσα από τα social media ότι θα επισκεφθεί το Σαν Ντιέγκο, το Σαν Φρανσίσκο και το Σιάτλ για τις ανάγκες της stand-up comedy περιοδείας της, το διάστημα 10-23 Αυγούστου.

Το κοινό της είναι πολυάριθμο και το μόνο που έχει να κάνει, είναι να κλείσει την τηλεόραση και να την απολαύσει στα συγκεκριμένα θέατρα που θα εμφανιστεί.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...