199
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης | Nikos Libertas / SOOC

Αδωνις: «Αν παρουσιαστούν στοιχεία ότι πήρα 2 εκατ., θα αυτοπυρποληθώ»

Protagon Team Protagon Team 13 Φεβρουαρίου 2018, 12:47
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης
|Nikos Libertas / SOOC

Αδωνις: «Αν παρουσιαστούν στοιχεία ότι πήρα 2 εκατ., θα αυτοπυρποληθώ»

Protagon Team Protagon Team 13 Φεβρουαρίου 2018, 12:47

Χθες, Δευτέρα, ο Αδωνις Γεωργιάδης είπε ότι, αν αποδειχτεί ότι πήρε 2 εκατ. ευρώ, όπως ισχυρίζεται η μάρτυρας της υπόθεσης της Novartis, δέχεται να τον κρεμάσουν στο Σύνταγμα. Σήμερα, σε νεότερες δηλώσεις του, επιλέγει άλλο τρόπο τιμωρίας, την… αυτοπυρπόληση.

Σε κάθε περίπτωση και με την απαραίτητη υπερβολή, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ διατρανώνει την αθωότητά του.

Μιλώντας την Τρίτη στον Real FM δήλωσε σχετικά με την υπόθεση Νovartis ότι εάν η μάρτυρας παρουσιάσει στοιχεία ότι αυτός πήρε βαλίτσα με 2 εκατ. ευρώ, δέχεται να αυτοπυρποληθεί.

«Δεν υπάρχει, είναι φανταστικό δημιούργημα, παραμύθι, ψέμα» είπε και πρόσθεσε ότι «θέλω να βγει η κουκούλα από τους μάρτυρες για να ρωτήσω την κυρία αυτή ποιος την έβαλε».

Χαρακτήρισε μάλιστα τους μάρτυρες «100% βαλτούς» που δεν πήγαν αυτοβούλως, ενώ πρόσθεσε ότι ο Παύλος Πολάκης «είχε προαναγγείλει τις καταθέσεις των μαρτύρων έναν μήνα πριν» .

«Οταν ο Καμμένος και ο Πολάκης αναρτούσαν «να δείτε τι έρχεται για την Novartis», πώς το ήξεραν αφού ήταν προστατευόμενοι οι μάρτυρες;

» Κάποιος πρέπει να τους τιμωρήσει, γιατί αν δεν τιμωρηθεί ο Τσίπρας σκληρά για όλα αυτά, στη Δημοκρατία μας θα μείνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ότι μπορεί να έρθει ένας Πρωθυπουργός και να κάνει τέτοια στους πολιτικούς του αντιπάλους. Πρέπει να τιμωρηθεί σκληρά από τη Δικαιοσύνη».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...