301
Ο Κιμ Γιονγκ-Ουν με την καινούργια του αστραφτερή δερμάτινη καμπαρντίνα | KCNA via REUTERS

Βόρεια Κορέα: Τι προαναγγέλλει η νέα αλλαγή στην γκαρνταρόμπα του Κιμ Γιονγκ Ουν;

Protagon Team Protagon Team 2 Δεκεμβρίου 2019, 12:36
Ο Κιμ Γιονγκ-Ουν με την καινούργια του αστραφτερή δερμάτινη καμπαρντίνα
| KCNA via REUTERS

Βόρεια Κορέα: Τι προαναγγέλλει η νέα αλλαγή στην γκαρνταρόμπα του Κιμ Γιονγκ Ουν;

Protagon Team Protagon Team 2 Δεκεμβρίου 2019, 12:36

Νέα στυλιστική παρέμβαση στην γκαρνταρόμπα του έκανε ο Κιμ Γιονγκ Ουν και βέβαια, δεν πέρασε απαρατήρητη από τα δυτικά ΜΜΕ, καθώς το τι φορά ο βορειοκορεάτης ηγέτης στις δημόσιες εμφανίσεις του κρύβει συνήθως κάποιο συμβολικό μήνυμα.

Ετσι, από κει που τα πρώτα οκτώ χρόνια, ο Κιμ φορούσε αυτά που προτιμούσαν και οι προκάτοχοί του -κυρίως ο δημοφιλής παππούς του, Κιμ Ιλ Σουνγκ- δηλαδή τα σκουρόχρωμα σακάκια σε στυλ Μάο, τα γυαλιά και το πολύ συγκεκριμένο κούρεμα, τελευταία έχει αρχίσει να εμφανίζεται με διαφορετικές ενδυμασίες, ενδεχομένως θέλοντας να δημιουργήσει τη δική του ξεχωριστή εικόνα, αφήνοντας έτσι τη δική του σφραγίδα στην εξουσία της Βόρειας Κορέας

Πιο πρόσφατη, η εμφάνισή του σε δοκιμή πυραυλικού συστήματος φορώντας για πρώτη φορά, μία μαύρη δερμάτινη καμπαρντίνα.

Μερικές ημέρες νωρίτερα, είχε εμφανιστεί με μία ανοιχτόχρωμη υφασμάτινη καμπαρντίνα και μπλε πουκάμισο, πάλι σε στρατιωτική βάση, κοντά στη Νότια Κορέα.

Με την ανοιχτόχρωμη καμπαρντίνα σε στρατιωτική βάση

Τώρα που ο Κιμ έχει σταθεροποιηθεί πλέον στην εξουσία και φαίνεται πως αισθάνεται σίγουρος για τον εαυτό του, μπορεί να δημιουργήσει το δικό του στυλ, αναφέρει η Guardian.

Με μπεζ ανοιχτό ημίπαλτο και λευκό πουκάμισο σε μονάδα επεξεργασίας ψαριών

Εκτός αυτού όμως, οι αναλυτές εκτιμούν ότι κάθε φορά που ο Κιμ αλλάζει γκαρνταρόμπα, είναι προάγγελος αλλαγών στο διπλωματικό πεδίο ή στρατιωτικής δραστηριότητας. Σε ένα μήνα, τελειώνει η προθεσμία που έχει δώσει η Βόρεια Κορέα στις ΗΠΑ να υποχωρήσουν στις θέσεις τους και να συνεχίσουν τις συνομιλίες για την αποπυρηνικοποίηση της χώρας.

Πριν λίγους μήνες, είχε φορέσει ένα ανοιχτόχρωμο παλτό και βγήκε βόλτα στα βουνά, καβάλα στο άλογο. Οι έμπειροι ειδικοί επί της Βόρειας Κορέας, προέβλεψαν σωστά ότι θα ακολουθούσε πυραυλική δοκιμή

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...