214
Ο Γιάνης Βαρουφάκης στην Ιδρυτική Συνδιάσκεψη του Κόμματος του ΜέΡΑ25, τον περασμένο Μάρτιο | DiEM25

Βαρουφάκης: Κιτς αρχαιολαγνική αφήγηση με πολυμήχανους, σειρήνες, μνηστήρες, τρανσφόρμερς και νίντζα…

Protagon Team Protagon Team 21 Αυγούστου 2018, 15:08
Ο Γιάνης Βαρουφάκης στην Ιδρυτική Συνδιάσκεψη του Κόμματος του ΜέΡΑ25, τον περασμένο Μάρτιο
|DiEM25

Βαρουφάκης: Κιτς αρχαιολαγνική αφήγηση με πολυμήχανους, σειρήνες, μνηστήρες, τρανσφόρμερς και νίντζα…

Protagon Team Protagon Team 21 Αυγούστου 2018, 15:08

Πιστοί μέχρι τέλους στην επιλογή της επικοινωνίας έναντι της πραγματικότητας, Τσίπρας και Καρτερός έστησαν μια κιτς αρχαιολαγνική αφήγηση με πολυμήχανους, συμπληγάδες, σειρήνες, μνηστήρες, τρανσφόρμερς και νίντζα, σχολίασε ειρωνικά ο Γιάνης Βαρουφάκης τα όσα είπε στο διάγγελμά του από το αλώνι της Ιθάκης ο Πρωθυπουργός.

Η περιβόητη έξοδος απο τα μνημόνια είναι ο μεγαλύτερος σύγχρονος μύθος, τονίζεται στην ανακοίνωση του κόμματός του, ΜεΡΑ25, που αντιπαραθέτει τη δική του πρόταση για την έξοδο της χώρας από το καθεστώς της χρεοδουλοπαροικίας, όπως χαρακτηριστικά αναφέρερει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε μια σπάνια στιγμή ειλικρίνειας, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και το επικοινωνιακό επιτελείο του κατέφυγαν στο χώρο της μυθοπλασίας για να πλαισιώσουν συμβολικά το αφήγημα της Εξόδου από τα Μνημόνια. Πιστοί μέχρι τέλους στην επιλογή της επικοινωνίας έναντι της πραγματικότητας, έστησαν μια κίτς αρχαιολαγνική αφήγηση με Πολυμήχανους, Συμπληγάδες, Σειρήνες, Μνηστήρες, Τρανσφόρμερς και Νίντζα.

Δεν θα μπορούσαν αλλιώς, γιατί η περιβόητη Έξοδος απο τα Μνημόνια είναι ο μεγαλύτερος σύγχρονος μύθος, οι ραψωδίες του οποίου για Φανταστικά Πλεονάσματα, Μαγεμένες Μεταρρυθμίσεις και Θαυματουργή Επιτήρηση ψάλλονται σε 24ωρη βάση από φιλοτροϊκανούς βάρδους υπηρεσίας, εξωτερικού και εσωτερικού.

Το ΜέΡΑ25 από θέση αρχής επιλέγει αντί των γοητευτικών μύθων το αποτελεσματικότερο όπλο της Ρεαλιστικής Ανυπακοής και της πρότασής μας εφτά πολύ συγκεκριμένων τομών που πρέπει να εφαρμοστούν άμεσα, ώστε η έξοδος από την χρεοδουλοπαροικία να περάσει από τη σφαίρα του μύθου στην πραγματικότητα.