311
Ο Γιάννης Παρασκάκης οδηγείται στον ανακριτή, το πρωί της Παρασκευής | Intimenews

Ανέκφραστος ενώπιον του ανακριτή Χανίων ο δολοφόνος της Σουζάν Ιτον

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουλίου 2019, 08:01
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 19/07/2019 11:39
Ο Γιάννης Παρασκάκης οδηγείται στον ανακριτή, το πρωί της Παρασκευής
|Intimenews

Ανέκφραστος ενώπιον του ανακριτή Χανίων ο δολοφόνος της Σουζάν Ιτον

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουλίου 2019, 08:01
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 19/07/2019 11:39

Ενώπιον του ανακριτή Χανίων οδηγήθηκε το πρωί της Παρασκευής ο καθ’ομολογία βιαστής και δολοφόνος της Σουζάν Ιτον, Γιάννης Παρασκάκης.

Ο 27χρονος απολογείται με δικηγόρο που του διόρισε ο εισαγγελέας, αφού ο πρώτος που τον είχε αναλάβει, παραιτήθηκε «για προσωπικούς και προφανείς λόγους».

Μετά και την δημοσιοποίηση των στοιχείων του από την αστυνομία, οι εξελίξεις στην υπόθεση είναι ραγδαίες. Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, την Πέμπτη, δύο ακόμη γυναίκες πήγαν στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων και κατέθεσαν ότι και εκείνες είχαν πέσει θύμα επίθεσης και μάλιστα αναγνώρισαν το αυτοκίνητο του 27χρονου ως εκείνο που τις είχε χτυπήσει.

Τις προηγούμενες ημέρες, άλλες τρεις γυναίκες είχαν δηλώσει ότι επίσης υπήρξαν θύματα του ίδιου δράστη.

Οπως αναφέρει το protothema.gr, από την πλευρά της η οικογένεια του 27χρονου αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να προχωρήσει σε δήλωση προς τα ΜΜΕ με την οποία θα ζητά αφενός συγγνώμη από την οικογένεια της 60χρονης και αφετέρου τη δίκαιη τιμωρία του Γιάννη Παρασκάκη.

Ο δικηγόρος του δολοφόνου, που μίλησε στο protothema.gr, υποστήριξε ότι ακόμα δεν έχει αποφασίσει την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει. Ο Παντελής Ζήλιος υποστηρίζει ότι η δικογραφία είναι ακόμα ελλιπής, καθώς δεν έχουν συμπληρωθεί τόσο η ιατροδικαστική εξέταση αλλά και τα αποτελέσματα των εργαστηρίων της αστυνομίας σχετικά με το αν βρέθηκε γενετικό υλικό του πελάτη του.

Ο κ. Ζήλιος είπε ακόμα ότι θα υποβάλει αίτημα διενέργειας ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης για τον Παρασκάκη, καθώς ο ίδιος ισχυρίζεται πως αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Ο καταλυτικός ρόλος της… χλωρίνης

Ενα από τα στοιχεία που οδήγησαν τους αστυνομικούς στη σύλληψή του, ήταν, εκτός από την κάμερα που εντόπισε το αυτοκίνητό του στην περιοχή, η έντονη μυρωδιά χλωρίνης στο πορτ μπαγκάζ του Παρασκάκη. Ηταν το μοναδικό σημείο του αυτοκινήτου του που ήταν πεντακάθαρο.

Ο ίδιος δήλωσε κατά την ανάκρισή του ότι αφού πέταξε τη Σουζάν Ιτον στο τούνελ, από ψηλά, πήγε σε νεκροταφείο της περιοχής, όπου καθάρισε με χλωρίνη πολύ καλά το πορτ μπαγκάζ, στο οποίο είχε μεταφέρει την Αμερικανίδα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...