187
Ο Σήφης Βαλυράκης είχε βρεθεί νεκρός στις 24 Ιανουαρίου 2021 | ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Στοιχεία από τη Google θα ρίξουν φως στον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη

Protagon Team Protagon Team 1 Φεβρουαρίου 2022, 22:31
Ο Σήφης Βαλυράκης είχε βρεθεί νεκρός στις 24 Ιανουαρίου 2021
|ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Στοιχεία από τη Google θα ρίξουν φως στον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη

Protagon Team Protagon Team 1 Φεβρουαρίου 2022, 22:31

Το στίγμα από τα κινητά τηλέφωνα των εμπλεκόμενων αναμένεται να ρίξει φως στις συνθήκες θανάτου του πρώην υπουργού Σήφη Βαλυράκη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην Ερέτρια στις 24 Ιανουαρίου 2021.

Ο τακτικός ανακριτής του Πρωτοδικείου Χαλκίδας αναμένει μάλιστα στοιχεία από τη Google που θα διευκολύνουν τις έρευνες, έπειτα από την κακουργηματική δίωξη που άσκησε η Εισαγγελία Χαλκίδας σε βάρος συγκεκριμένων προσώπων.

Ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης, ένας από τους συνηγόρους της οικογένειας Βαλυράκη δήλωσε στο protothema.gr ότι ο ανακριτής «περιμένει, εάν ήδη δεν τα έχει πάρει, στοιχεία από τη Google, δηλαδή τον γεωγραφικό εντοπισμό κινητών τηλεφώνων και GPS σκαφών των ανθρώπων που εμπλέκονται. Και θα φανεί, εφόσον είχαν κινητό τηλέφωνο και συσκευή GPS, πού ακριβώς ήταν τις επίμαχες ώρες του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη. Εμείς, μέχρι να κληθούν για απολογία οι κατηγορούμενοι, δεν έχουμε εικόνα της δικογραφίας και αναμένουμε».

Η εισαγγελέας Εφετών Ευβοίας, Βασιλική Δεληστάθη, έχει ασκήσει ποινική δίωξη για την πράξη της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος των προσώπων που βαρύνουν οι σχετικές ενδείξεις. Είχε προηγηθεί η προσφυγή που κατέθεσε η οικογένεια Βαλυράκη κατά της διάταξης που είχε εκδώσει ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Χαλκίδας ζητώντας να τεθεί στο αρχείο η δικογραφία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...