213
Ο Αλέξανδρος Λούτσης ή Λουτσάι | ΙΝΤΙΜΕnews

Στο εδώλιο ξανά ο καταδικασθείς για τη δολοφονία Τοπαλούδη, Λουτσάι – για βιασμό 19χρονης με αναπηρία

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουνίου 2020, 14:08
Ο Αλέξανδρος Λούτσης ή Λουτσάι
|ΙΝΤΙΜΕnews

Στο εδώλιο ξανά ο καταδικασθείς για τη δολοφονία Τοπαλούδη, Λουτσάι – για βιασμό 19χρονης με αναπηρία

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουνίου 2020, 14:08

Ξεκίνησε τη Δευτέρα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω η δίκη του καταδικασθέντος για τον βιασμό και την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, Αλέξανδρου Λουτσάι, αυτή τη φορά για τον ομαδικό βιασμό (μαζί με έναν 24χρονο Ρομά) 19χρονης με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67% (περισσότερα εδώ).

Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου έφθασαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης – η εκδίκαση της οποίας έχει αναβληθεί ήδη τέσσερις φορές- έπειτα από καταγγελίες και στοιχεία που αξιοποίησαν από καταθέσεις για αντίστοιχα περιστατικά βιασμών (ή απόπειρες βιασμών).

Η σχετική έρευνα κατέληξε στην ομολογία του 24χρονου -σήμερα- Ρομά, ωστόσο ο Λουτσάι  επιμένει να αρνείται τις κατηγορίες.

Ο βιασμός της 19χρονης έγινε τρεις μόλις ημέρες μετά την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Οι δύο κατηγορούμενοι πρότειναν στην κοπέλα να πάνε μία βόλτα και κατέληξαν στην περιοχη του Ενυδρείου, όπου και την ανάγκασαν σε συνουσία και άλλες ερωτικές πράξεις.

Η ίδια φέρεται να έχει επιβεβαιώσει τα πάντα στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ρόδου.

«Tο συγκλονιστικότερο όλων είναι ότι συνέβη τρεις μέρες μετά τη δολοφονία της Τοπαλούδη. Προσπαθούμε να την προετοιμάσουμε για να δει από κοντά τους δράστες οι οποίοι την υπέβαλαν σ αυτή την οδυνηρή διαδικασία. Οι σκηνές βίας, η σκηνές τρόμου, όλα αυτά αναβιώνουν στο μυαλό της», είχε δηλώσει η  δικηγόρος  του θύματος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...