279
Ο κατηγορούμενος Αλέξανδρος Λούτσης | INTIMEnews

Στο εδώλιο για τον βιασμό 19χρονης με ειδικές ανάγκες ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία Τοπαλούδη

Protagon Team Protagon Team 7 Οκτωβρίου 2019, 11:03
Ο κατηγορούμενος Αλέξανδρος Λούτσης
|INTIMEnews

Στο εδώλιο για τον βιασμό 19χρονης με ειδικές ανάγκες ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία Τοπαλούδη

Protagon Team Protagon Team 7 Οκτωβρίου 2019, 11:03

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τον βιασμό 19χρονης με ειδικές ανάγκες κάθεται σήμερα ο 20χρονος Αλέξανδρος Λούτσης που βρίσκεται ήδη προφυλακισμένος για την άγρια δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Μαζί του στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω ήταν και ο 23χρονος συγκατηγορούμενός του για τον βιασμό που φέρεται να έγινε τρεις ημέρες μετά τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου έφθασαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης έπειτα από καταγγελίες και στοιχεία που αξιοποίησαν από καταθέσεις για αντίστοιχα περιστατικά βιασμών (ή απόπειρες βιασμών).

Η σχετική έρευνα κατέληξε στην ομολογία του 23χρονου Ρομά, ωστόσο ο Λούτσης επιμένει να αρνείται τις κατηγορίες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ροδιακή», το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου – τρεις μόλις ημέρες δηλ. αφού ο 20χρονος είχε πετάξει με τον (επίσης προφυλακισθέντα) 21 ετών Μανώλη Κούκουρα, την Ελένη Τοπαλούδη στα βράχια στην παραλία της Φώκιας- ο 23χρονος Ρομά ήταν παρέα με την 19χρονη στην περιοχή του Ευαγγελισμού, στο κέντρο της Ρόδου και εκεί τους συνάντησε ο 20χρονος Αλβανός.

Της πρότειναν να πάνε μία βόλτα και κατέληξαν στην περιοχη του Ενυδρείου, όπου οι δύο νεαροί ανάγκασαν την κοπέλα σε συνουσία και άλλες ερωτικές πράξεις. Η ίδια φέρεται να έχει επιβεβαίωσει τα πάντα στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ρόδου.

«Tο συγκλονιστικότερο όλων είναι ότι συνέβη τρεις μέρες μετά τη δολοφονία της Τοπαλούδη. Προσπαθούμε να την προετοιμάσουμε για να δει από κοντά τους δράστες οι οποίοι την υπέβαλαν σ αυτή την οδυνηρή διαδικασία. Οι σκηνές βίας, η σκηνές τρόμου, όλα αυτά αναβιώνουν στο μυαλό της», δηλωσε η δικηγόρος της 19χρονης, Μαρία Κριτικοπούλου.

«Αφού θα τους αντικρίσει σίγουρα είναι δύσκολο. Κοντά μου θα την έχω. Αυτό που σκέφτομαι είναι να δικαιωθεί», ανέφερε από την πλευρά του ο πατέρας της κοπέλας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...