202
Οι εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας «σαρώνονται» από ειδικούς, ώστε να ταυτοποιηθεί η γυναίκα που έριξε το καυστικό υγρό στην 34χρονη | YouTube

Ποια από τις πέντε γυναίκες έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη;

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουνίου 2020, 10:06
Οι εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας «σαρώνονται» από ειδικούς, ώστε να ταυτοποιηθεί η γυναίκα που έριξε το καυστικό υγρό στην 34χρονη
|YouTube

Ποια από τις πέντε γυναίκες έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη;

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουνίου 2020, 10:06

Οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό της μαυροφορεμένης γυναίκας, που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη στην Καλλιθέα, έχουν μπει πλέον στην τελική ευθεία, ενώ στο κάδρο των υπόπτων βρίσκονται, πλέον, πέντε ύποπτες.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, που διερευνούν την υπόθεση, περιμένουν από εταιρείες κινητής τηλεφωνίας τα αποτελέσματα της σάρωσης των επικοινωνιών την ημέρα της επίθεσης (την Τετάρτη 20 Μαΐου), την ώρα που το θύμα περίμενε το ασανσέρ στο κτίριο της εταιρείας όπου εργάζεται, στη λεωφόρο Θησέως.

Τα αποτελέσματα από αυτή τη σάρωση αναμένεται να παίξουν αποφασιστικό ρόλο στην εξιχνίαση της υπόθεσης, όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές, τις οποίες επικαλείται το ΑΠΕ.

Παράλληλα, η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, που επεξεργάζεται όλο το βιντεοληπτικό υλικό που έχει καταγραφεί, όχι μόνο από τις κάμερες ασφαλείας στο σημείο, αλλά και από την ευρύτερη περιοχή της επίθεσης, προσπαθεί να ξεκαθαρίσει την εικόνα μιας ύποπτης γυναίκας.

Στη συνέχεια, αστυνομικοί θα τη δείξουν στην 34χρονη, μήπως και μπορέσει να την αναγνωρίσει.

Κλιμάκιο αστυνομικών επισκέφθηκε χθες Κυριακή, για ακόμα μία φορά, την άτυχη γυναίκα στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, αλλά δεν προέκυψε κάτι νεότερο. Η 34χρονη δεν μπόρεσε να θυμηθεί κάτι παραπάνω από όσα έχει καταθέσει έως τώρα.

Σήμερα αναμένεται να την επισκεφθούν εκ νέου αστυνομικοί που διευρευνούν την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...