249
Ο Κώστας Αρβανίτης αποχωρεί από παρουσιαστής υπό το βάρος της ευθύνης ως υποψήφιος ευρωβουλευτής | ΕΡΤ

Σόου Αρβανίτη στην ΕΡΤ με ζωντανή αποχώρηση από το στούντιο της εκπομπής του!

Protagon Team Protagon Team 12 Μαρτίου 2019, 16:58
Ο Κώστας Αρβανίτης αποχωρεί από παρουσιαστής υπό το βάρος της ευθύνης ως υποψήφιος ευρωβουλευτής
|ΕΡΤ

Σόου Αρβανίτη στην ΕΡΤ με ζωντανή αποχώρηση από το στούντιο της εκπομπής του!

Protagon Team Protagon Team 12 Μαρτίου 2019, 16:58

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Αλλη Διάσταση» στην ΕΡΤ, Κώστας Αρβανίτης, συνδέθηκε ζωντανά με τον ρεπόρτερ της δημόσιας τηλεόρασης που κάλυπτε τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου.

Κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης, ο ρεπόρτερ ανακοίνωσε τα 16 πρώτα ονόματα το ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες ευρωεκλογές του Μαΐου και ανάμεσά τους ήταν και αυτό του παρουσιαστή.

«Για σένα δεν ξέρω πώς να το αναφέρω. Να πω συγχαρητήρια;» είπε, με τον Κώστα Αρβανίτη να απαντά:  «Αστα να πάνε στον διάολο. Εντάξει, πάμε παρακάτω» (λες και δεν ήθελε, αλλά έπρεπε να το αποδεχθεί το χρίσμα).

Στο άκουσμα της επίσημης ανακοίνωσης του ονόματός του, ο κ. Αρβανίτης δήλωσε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει πια την εκπομπή και δραματοποιώντας την όλη κατάσταση αποχώρησε από το στούντιο, ευχαριστώντας τους συνεργάτες του.

«Η εκπομπή θα συνεχιστεί όπως πρέπει. Παίρνω τον Οβελίξ (τη φιγούρα του γνωστού γαλάτη ήρωα που είχε πάντα μαζί του) και σας χαιρετώ. ΕΡΤ για πάντα, ΕΡΤ παντού. Σας φιλώ»», είπε και έφυγε από το πλατό με ένα μελωδικό «Γεια σας παιδιά»….  Και το σόου του ασυμβίβαστου μεταξύ της ιδιότητας του δημοσιογράφου-τηλεπαρουσιαστή και αυτής του υποψηφίου ευρωβουλευτή, είχε ολοκληρωθεί….

Στην κακοπαιγμένη παράσταση που «ανέβηκε» στον «αέρα» της ΕΡΤ, ο υποψήφιος πια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παρέδωσε τη σκυτάλη της… «Αλλης Διάστασης» στην  -υποτίθεται εμβρόντητη- Φωτεινή Λαμπρίδη (φωτογραφία κάτω) που τυγχάνει να είναι σύζυγος του συνυποψηφίου του κ. Αρβανίτη (και νυν ευρωβουλευτή) Στέλιου Κούλογλου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...