290
Ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ και ο Κώστας Μπακογιάννης σε φωτογραφίες αρχείου: ο δεύτερος χρειάστηκε να φορέσει γραβάτα για τη συνάντηση |

«Προεκλογικό» γεύμα Κώστα Μπακογιάννη με τον Νικόλαο Γλύξμπουργκ στην Αθηναϊκή Λέσχη

Protagon Team Protagon Team 26 Οκτωβρίου 2018, 14:35
Ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ και ο Κώστας Μπακογιάννης σε φωτογραφίες αρχείου: ο δεύτερος χρειάστηκε να φορέσει γραβάτα για τη συνάντηση
|

«Προεκλογικό» γεύμα Κώστα Μπακογιάννη με τον Νικόλαο Γλύξμπουργκ στην Αθηναϊκή Λέσχη

Protagon Team Protagon Team 26 Οκτωβρίου 2018, 14:35

Πριν από λίγες ημέρες ήταν ο Παύλος Γλύξμπουργκ που δήλωσε ανοικτά τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Παύλου Γερουλάνου για το δημαρχιακό αξίωμα της Αθήνας. Τώρα τη σκυτάλη φαίνεται ότι πήρε ο δευτερότοκος γιος του Τέως, Νικόλαος, που είχε κατ΄ιδίαν συνάντηση με τον έτερο διεκδικητή του δήμου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Η κοινή τους παρουσία και το γεύμα τους προ ημερών στην Αθηναϊκή Λέσχη εξέπληξε πολλούς από τους παρόντες στις αίθουσες, ενώ δεν ήταν λίγοι όσοι διερωτήθηκαν για το αντικείμενο της συνάντησης-έκπληξη.

Ο νυν περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας έχει δείξει πάντως, ότι δεν κοιτά ιδελογικές διαφορές και ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του, του αείμνηστου Παύλου Μπακογιάννη, έχει αφήσει πίσω του διαχωρισμούς του παρελθόντος.

Ενδεικτική της στάσης  που τηρεί, ήταν άλλωστε η ανάρτησή του για τον Βασίλη Πριόβολο, τον θρυλικό ΕΑΜίτη που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Απρίλιο σε ηλικία 100 ετών. Το αντίο του Κώστα Μπακογιάννη στον «Καπετάν Ερμή» είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από  πολλούς -κατά δήλωσή τους- Δεξιούς που δεν μπορούσαν να χωνέψουν ότι ο γιος του Παύλου και της Ντόρας Μπακογιάννη υμνεί έναν κομμουνιστή.

Ετσι και τώρα η συνάντηση του με τον Νικόλαο Γλύξμπουργκ προκάλεσε ποικίλα σχόλια και ερμηνείες.

Το γεύμα Μπακογιάννη – Γλύξμπουργκ έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Εστία», σύμφωνα με την οποία μάλιστα, ρόλο προξενητή είχε αναλάβει ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας  Κακλαμάνης.

Πέρα από την ίδια τη συνάντηση, εντύπωση επίσης προκάλεσε το look του κ. Μπακογιάννη που εμφανίστηκε στο γεύμα με γραβάτα και κοστούμι (ξεχνώντας για λίγο τα τζιν και τα casual πουκάμισα, με τα οποία τον έχουμε συνηθίσει στις δημόσιες εμφανίσεις του).

Για τη συγκεκριμένη ενδυματολογική του επιλογή πάντως, ο λόγος ήταν προφανής: στην Αθηναϊκή Λέσχη το dress code είναι αυστηρό και ουδείς μπαίνει χωρίς γραβάτα!

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...