181
Ο Γιώργος Λάνθιμος, εμφανώς συγκινημένος για την πρωταγωνίστριά του | .

Βίντεο: Οταν έκλαψε ο Λάνθιμος (για την Ολίβια Κόλμαν)

Protagon Team Protagon Team 25 Φεβρουαρίου 2019, 11:48
Ο Γιώργος Λάνθιμος, εμφανώς συγκινημένος για την πρωταγωνίστριά του
|.

Βίντεο: Οταν έκλαψε ο Λάνθιμος (για την Ολίβια Κόλμαν)

Protagon Team Protagon Team 25 Φεβρουαρίου 2019, 11:48

Ηταν μια ιδιαίτερη και πολύ δυνατή στιγμή για τον Γιώργο Λάνθιμο. Μπορεί ο ίδιος να μην κατάφερε -αυτήν την φορά- να κερδίσει κάποιο Οσκαρ, όμως είδε την πρωταγωνίστριά του, Ολίβια Κόλμαν, να αποσπά το Οσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου, για την εκπληκτική ερμηνεία της ως Βασίλισσα Αννα στην ταινία του «The Favourite».

Η ίδια η Κόλμαν έδειξε να μην το πιστεύει ενώ μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος είδε τον Γιώργο Λάνθιμο να την πλησιάζει προκειμένου να την αγκαλιάσει και να την φιλήσει.

Η βρετανίδα ηθοποιός παρέμενε σαστισμένη, ξέσπασε σε δάκρυα και χρειάστηκε αρκετά δευτερόλεπτα για να ανέβει στην σκηνή και να ξεκινήσει τον λόγο της.

Αφού λοιπόν παρέλαβε το χρυσό αγαλματίδιο, είπε: «Γιώργο, καλύτερέ μου σκηνοθέτη, στην καλύτερη ταινία», ευχαριστώντας τον πρώτο για το βραβείο της. Εκείνη ήταν και η στιγμή που ο Γιώργος Λάνθιμος δεν μπόρεσε να κρατήσει τη συγκίνηση του με ένα δάκρυ να κυλά στο πρόσωπο του δείχνοντας τη σημασία του βραβείου όχι μόνο για την ηθοποιό που το κέρδισε, αλλά και για τον σκηνοθέτη της.

Δείτε την συγκίνηση και τα δάκρυα χαράς του Γιώργου Λάνθιμου στο 1′:35” του βίντεο:

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...