175
Ο Κωστής Χατζηδάκης (φωτογραφία αρχείου) | ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / InTimeNews

Χατζηδάκης: Η μαύρη λίστα του ΣΥΡΙΖΑ – 21 περικοπές συντάξεων και αυξήσεις εισφορών

Protagon Team Protagon Team 11 Σεπτεμβρίου 2018, 21:19
Ο Κωστής Χατζηδάκης (φωτογραφία αρχείου)
|ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / InTimeNews

Χατζηδάκης: Η μαύρη λίστα του ΣΥΡΙΖΑ – 21 περικοπές συντάξεων και αυξήσεις εισφορών

Protagon Team Protagon Team 11 Σεπτεμβρίου 2018, 21:19

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνεχίστηκε την Τρίτη η σφοδρή αντιπαράθεση που ξέσπασε τη Δευτέρα μεταξύ του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου και του αντιπροέδρου της ΝΔ, Κωστή Χατζηδάκη, με αφορμή το Ασφαλιστικό και τους φόρους.

Ο κ. Χατζηδάκης ανήρτησε στο twitter τους πίνακες για 21 περικοπές συντάξεων και αυξήσεις εισφορών που έχει κάνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ.

«Στους πίνακες που έχει δημοσιεύσει η ΝΔ υπάρχουν όλοι οι σχετικοί νόμοι και οι αποφάσεις», σημείωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και τόνισε αναφερόμενος στη στάση του κυβερνητικού εκπροσώπου που αμφισβήτησε σε εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης τα λεγόμενα του, ότι με τη στάση του υποτιμά τη νοημοσύνη των πολιτών.

Ο κ. Χατζηδάκης στις αναρτήσεις του έδωσε επίσης στοιχεία για την υπερφορολόγηση, όπως επίσης και τα στοιχεία που δείχνουν ότι η Ελλάδα βρίσκεται στον πάτο της ανάπτυξης σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

«Αναρτώ τους πίνακες για φόρους, ανάπτυξη κ ασφαλιστικό που αμφισβήτησε χθες ο κ. #Τζανακόπουλος στην #ΕΡΤ. Δεν απαιτώ ούτε συγγνώμη ούτε επανόρθωση από κυβέρνηση κ κυβ.εκπρόσωπο. Ο καθένας έχει την ταυτότητα κ τη διαδρομή του. Εγώ θέλω απλώς να είμαι εντάξει απέναντί σας!», έγραψε χαρακτηριστικά.