279
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στη Βουλή | Nick Paleologos / SOOC

Τέλος εποχής στις τηλε-πωλήσεις για τον Αδωνι Γεωργιάδη

Protagon Team Protagon Team 16 Νοεμβρίου 2017, 18:26
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στη Βουλή
|Nick Paleologos / SOOC

Τέλος εποχής στις τηλε-πωλήσεις για τον Αδωνι Γεωργιάδη

Protagon Team Protagon Team 16 Νοεμβρίου 2017, 18:26

Ο Αδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε μέσω της εκπομπής του ότι η εκπομπή που έκανε την Πέμπτη ήταν η τελευταία. Μάλιστα, τόνισε ότι αυτό συμβαίνει επειδή του ασκείται κριτική για αυτή την επαγγελματική του ενασχόληση.

Είχε προηγηθεί μια μακροσκελής ανάρτησή του στο Facebook, απαντώντας στα πυρά που δέχτηκε για τη διαφήμιση νανογιλέκων μέσω της τηλεοπτικής του εκπομπής.

Οπως δήλωσε ο ίδιος, αυτό που τον ενόχλησε περισσότερο ήταν τα όσα του καταλόγισε ο αρχισυντάκτης των ellinikahoaxes.gr, Δημήτρης Αλικάκος, επίσης μέσω ανάρτησης στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Στην ίδια ανάρτησή του ο κ. Γεωργιάδης υπεραμύνθηκε της καριέρας του στις τηλε-πωλήσεις. «Ναι, λοιπόν, σταυρώστε με», ήταν η προτροπή του ανάμεσα στα υπόλοιπα που έγραψε στην ίδια ανάρτηση – τονίζοντας, επίσης, πως είναι κάτι που δεν το θεωρεί ντροπή.

Το γεγονός ότι είναι πολιτικός και, μάλιστα, αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και δεν συνάδει με το να είναι και πωλητής -ασχέτως με το εάν η αναφορά γίνεται και για τα προϊόντα που εμπορεύεται και είναι αμφιβόλου ποιότητας- ήταν κάτι που τόσο καιρό δεν τον εμπόδισε να ασχοληθεί με τις τηλε-πωλήσεις και να κάνει καριέρα μέσω αυτών.

Για την ακρίβεια, παντός καιρού. Την Τετάρτη υπήρχαν άνθρωποι που είχαν χάσει τους οικείους τους, τις περιουσίες τους, ολόκληρες περιοχές πνίγηκαν κάτω από τα νερά και τις λάσπες.

d1fba18c483cc611b6f531290e585f7e-3
Σε αυτές τις στιγμές, εν μέσω εθνικού πένθους, ο Αδωνις Γεωργιάδης, όπως βλέπετε,  έκανε τον δικό του απολογισμό, στάθηκε με τον δικό του τρόπο απέναντι στα γεγονότα, απέναντι στην τραγωδία.

Οπως σημείωσε ο ίδιος στην τελευταία του εκπομπή, κάνει «αυτή τη δουλειά από το 1999».

Σε ποιον θα λείψουν, άραγε, οι τηλε-πωλήσεις του Αδωνι;

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...