330
H γοητευτική Τάνια Ρόμπερτς στο «Σίνα: Η βασίλισσα της Ζούγκλας» | facebook

Ποιος είπε ότι η Τάνια Ρόμπερτς πέθανε; Το κορίτσι του 007 νοσηλεύεται σε νοσοκομείο

Protagon Team Protagon Team 5 Ιανουαρίου 2021, 13:52
H γοητευτική Τάνια Ρόμπερτς στο «Σίνα: Η βασίλισσα της Ζούγκλας»
|facebook

Ποιος είπε ότι η Τάνια Ρόμπερτς πέθανε; Το κορίτσι του 007 νοσηλεύεται σε νοσοκομείο

Protagon Team Protagon Team 5 Ιανουαρίου 2021, 13:52

Η είδηση του θανάτου της 65χρονης ηθοποιού Τάνια Ρόμπερτς, που έγινε γνωστή ως ένα από τα πλέον διάσημα κορίτσια του Τζέιμς Μποντ στην ταινία «Επιχείρηση Κινούμενος Στόχος», έκανε από τη Δευτέρα τον γύρο του Διαδικτύου. Όμως, όπως έγινε γνωστό την Τρίτη, επρόκειτο περί… παρεξήγησης.

Η θλιβερή αυτή είδηση που στην πορεία αποδείχτηκε ψευδής, ξεκίνησε από τον μάνατζερ της Ρόμπερτς, Μάικ Πίνγκελ, ο οποίος ανακοίνωσε πως η ηθοποιός πέθανε έπειτα από βραχεία νοσηλεία σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες.

Η Τάνια Ρόμπερτς, γνωστή και για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο ως «Σίνα, η Βασίλισσα της Ζούγκλας», είχε βγάλει βόλτα τα σκυλιά της και κατά την επιστροφή της στο σπίτι κατέρρευσε. Στη συνέχεια νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο και τη Δευτέρα, πάντα σύμφωνα με τον Πίνγκελ, πέθανε.

Ωστόσο, την Τρίτη, ο ίδιος  μάνατζερ, με δηλώσεις του στο CNN, το BBC και άλλες μεγάλες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες ανασκεύασε λέγοντας ότι εσφαλμένα ανακοίνωσε τον θάνατο της Ρόμπερτς, βασιζόμενος μόνο σε πληροφορίες που έλαβε από τον σύντροφό της ηθοποιού, Λανς Ο’ Μπρίεν, την Κυριακή.

Ωστόσο, ήταν ένα τηλεφώνημα από το νοσοκομείο που επιβεβαίωσε ότι ήταν ακόμη ζωντανή, αν και παραμένει νοσηλευόμενη σε σοβαρή κατάσταση σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Με την ανακοίνωση του θανάτου της ηθοποιούς, φίλοι, γνωστοί αλλά και φαν της έσπευσαν να στείλουν τα συλλυπητήριά τους. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Ο΄Μπρίεν, είπε στο CNN ότι ήταν καταρρακωμένος αποχαιρετώντας την Ρόμπερτς στο νοσοκομείο.

Έφυγε από το Ιατρικό Κέντρο όπου νοσηλευόταν η σύζυγός του πιστεύοντας ότι αυτή ήταν η τελευταία φορά που την έβλεπε. Τη Δευτέρα το πρωί, ωστόσο, ειδοποιήθηκε από το νοσοκομείο ότι η Τάνια Ρόμπερτς ήταν – και είναι – ακόμα ζωντανή.

Η Τάνια Ρόμπερτς, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Βικτόρια Λι Μπλουμ, γεννήθηκε το 1955 στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης. Φοίτησε στο Actors Studio και ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο. Ξεχώρισε στην τηλεοπτική σειρά «Άγγελοι του Τσάρλι» όταν αντικατέστησε την Σέλεϊ Χακ. Μετά την ακύρωση της σειράς, η Ρόμπερτς εμφανίστηκε σε ταινίες όπως το «The Beastmaster» και «Πόλεμος και πάθος» και σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές όπως το «That 70’s Show».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...