304
|

Οι κάτοικοι στο Μάτι λένε «όχι ευχαριστώ» στο debate-προσβολή της Δούρου

Protagon Team Protagon Team 21 Μαΐου 2019, 12:51

Οι κάτοικοι στο Μάτι λένε «όχι ευχαριστώ» στο debate-προσβολή της Δούρου

Protagon Team Protagon Team 21 Μαΐου 2019, 12:51

Η Ρένα Δούρου άνοιξε την… αγκαλιά της και με ένα διακρύβρεχτο – αλλά πάντα προεκλογικό- σποτ κάλεσε τους πυρόπληκτους στο Μάτι να έρθουν να της μιλήσουν, να της πουν τον πόνο τους για την καταστροφή που τους χτύπησε το απόγευμα της 23ης Ιουλίου 2018.

H υποψήφια περιφερειάρχης έκανε μάλιστα λόγο για «ψυχικά τραυματισμένους» πολίτες που πλέον όμως -δέκα μήνες μετά την πολύνεκρη τραγωδία- μπορούν πια να της πουν από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, να εξωτερικεύσουν το θυμό τους!

«Αν είστε θυμωμένοι ελάτε να μου μιλήσετε για τον θυμό σας», τούς έλεγε σαν πνευματικός που θα απαλύνει τον πόνο τους και τους προσκαλούσε σε… debate ανήμερα της εορτής του Αγίου Κωνσταντίνου και της Αγίας Ελένης.

«Αν και με χτυπούν σαν χταπόδι», τόνισε χαρακτηριστικά σε νέες της δηλώσεις τη Δευτέρα στον ΑΝΤ1,  «έχω καλέσει να μιλήσω απευθείας με τους πολίτες, μέσω των κοινωνικών δικτύων. Γιατί -όπως είπε- στα τηλεοπτικά στούντιο ο τρόπος με τον οποίο απευθύνονται οι ερωτήσεις έχουν να κάνουν και με ατζέντα, μια μιντιακή πολιτική, που δεν θέλει τη Δούρου στην περιφέρεια Αττικής».

Παρά την συγκινησιακά φορτισμένη εκκλησή της, ωστόσο, το μόνο που εισέπραξε κυρία Δούρου από τους ανθρώπους που είδαν να χάνουν μέσα λίγα λεπτά συγγενείς, γείτονες, φίλους και περιουσίες, ήταν ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι».

Με ανακοίνωσή της η  Συντονιστική Επιτροπή Κατοίκων από το Μάτι Αττικής (ΣΕΚΜΑ) γνωστοποιεί την άρνησή της να συμμετάσχει στο διαδικτυακό debate – προεκλογικό εφεύρημα της υποψήφιας περιφερειάρχη Αττικής.

«Η κυρία Δούρου ήταν απούσα από το Μάτι στις 23/7, συνεχίζει να είναι απούσα  επί 10 μήνες και χρησιμοποιεί το Μάτι μόνο για προεκλογικές εντυπώσεις», τονίζουν οι πυρόπληκτοι, του οποίους θυμήθηκε η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ παραμονές εκλογών.

«Οσον αφορά τις ποινικές ευθύνες που της αναλογούν», καταλήγουν, «θα κριθούν από την Ελληνική Δικαιοσύνη».

Θα έχει προηγηθεί όμως πολιτικά η ετυμηγορία της κάλπης για την περιφερειάρχη που επιμένει να ζητά την ψήφο των πολιτών παρά την παταγώδη αποτυχία της.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...