162
Ο υπουργός Αμυνας των ΗΠΑ, Λόιντ Οστιν, βρίσκεται ακριβώς κάτω από τον πρόεδρο στην αλυσίδα διοίκησης του στρατού των ΗΠΑ. | REUTERS/Violeta Santos Moura/File Photo

Ο Μπάιντεν δεν ήξερε ότι ο υπουργός Αμυνας νοσηλεύεται

Protagon Team Protagon Team 7 Ιανουαρίου 2024, 12:02
Ο υπουργός Αμυνας των ΗΠΑ, Λόιντ Οστιν, βρίσκεται ακριβώς κάτω από τον πρόεδρο στην αλυσίδα διοίκησης του στρατού των ΗΠΑ.
|REUTERS/Violeta Santos Moura/File Photo

Ο Μπάιντεν δεν ήξερε ότι ο υπουργός Αμυνας νοσηλεύεται

Protagon Team Protagon Team 7 Ιανουαρίου 2024, 12:02

Η κυβέρνηση Μπάιντεν δεν είχε ενημερωθεί εδώ και μέρες ότι ο υπουργός Αμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Οστιν είχε νοσηλευτεί, δήλωσε τουλάχιστον ένας αξιωματούχος στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο 70χρονος Οστιν εισήχθη στο Ιατρικό Κέντρο Walter Reed την Πρωτοχρονιά λόγω επιπλοκών μετά από χειρουργική επέμβαση.

Ενας αξιωματούχος δήλωσε στο CBC, εταίρο του BBC στις ΗΠΑ, ότι ο Λευκός Οίκος δεν ενημερώθηκε για αυτό μέχρι τουλάχιστον το πρωί της Πέμπτης.

Ο κ. Οστιν ανέλαβε την ευθύνη για την έλλειψη επικοινωνίας: «Αναγνωρίζω ότι θα μπορούσα να είχα κάνει καλύτερη δουλειά διασφαλίζοντας ότι το κοινό ήταν κατάλληλα ενημερωμένο», ανέφερε σε δήλωσή του και πρόσθεσε: «Δεσμεύομαι να ενεργήσω καλύτερα».

Ο υπουργός Αμυνας βρίσκεται ακριβώς κάτω από τον πρόεδρο στην αλυσίδα διοίκησης του στρατού των ΗΠΑ. Ο ίδιος δήλωσε επίσης: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι έτοιμος να επανορθώσω και ανυπομονώ να επιστρέψω σύντομα στο Πεντάγωνο».

Πιστεύεται ότι εξακολουθεί να βρίσκεται στο νοσοκομείο, αλλά ένας εκπρόσωπος του υπουργείου Αμυνας, τον οποίο επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων AFP, ανέφερε ότι επανήλθε στα πλήρη καθήκοντά του την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...