186
Τσιτσιπάς και Σάκκαρη πανηγυρίζουν τη νίκη τους στο μεικτό διπλό | REUTERS/Edgar Su

Νίκη, παρά τον τραυματισμό, για Τσιτσιπά και Σάκκαρη στο μεικτό διπλό

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουλίου 2021, 13:58
Τσιτσιπάς και Σάκκαρη πανηγυρίζουν τη νίκη τους στο μεικτό διπλό
|REUTERS/Edgar Su

Νίκη, παρά τον τραυματισμό, για Τσιτσιπά και Σάκκαρη στο μεικτό διπλό

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουλίου 2021, 13:58

Τι κι αν ο Στέφανος Τσιτσιπάς, λίγες ώρες πριν, είχε τραυματιστεί με συνέπεια να χάσει τον αγώνα για την πρόκριση στα προημιτελικά από τον Γάλλο Ούγκο Ουμπέρ; Ο 22χρονος πρωταθλητής του τένις πήρε το ρίσκο και κατέβηκε ξανά στο γήπεδο την Τετάρτη, αυτή τη φορά για να συμμετάσχει με τη Μαρία Σάκκαρη στο τουρνουά του μεικτού διπλού.

Και οι δύο Ελληνες νίκησαν. Επικράτησαν με 2-0 σετ των Καναδών Φέλιξ Οζέρ Αλιασίμ και Γκάμπι Νταμπρόφσκι. Τσιτσιπάς και Σάκκαρη χρειάστηκαν 32 λεπτά για να πάρουν το πρώτο σετ με 6-3, ενώ στο δεύτερο σετ επικράτησαν με 6-4 σε 35 λεπτά.

Επόμενος αντίπαλος για το ελληνικό ζευγάρι είναι οι Τζον Πιρς και Ασλεϊ Μπάρτι για μια θέση στα ημιτελικά. Οι Αυστραλοί, που είναι εξαιρετικοί στο διπλό, άφησαν εκτός τους Αργεντινούς Οράσιο Σεμπάγιος/Νάντια Ποντορόσκα με 6-1, 7-6(3).

Αν καταφέρουν να επικρατήσουν κόντρα στους Αυστραλούς, Τσιτσιπάς και Σάκκαρη θα έχουν δύο ευκαιρίες για να κατακτήσουν κάποιο μετάλλιο, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Μία σπουδαία διάκριση για το ελληνικό τένις.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...