218
Οι δύο πρωταγωνιστές... νονοί του σποτ. | YouTube

Νέο σήμα και σποτ με… παλαιοκομματικούς νονούς για το Ποτάμι

Protagon Team Protagon Team 21 Απριλίου 2019, 09:21
Οι δύο πρωταγωνιστές... νονοί του σποτ.
|YouTube

Νέο σήμα και σποτ με… παλαιοκομματικούς νονούς για το Ποτάμι

Protagon Team Protagon Team 21 Απριλίου 2019, 09:21

Με ένα πρωτότυπο, σαρκαστικό και… εποχιακό σποτ εγκαινίασε την προεκλογική του καμπάνια το Ποτάμι, το οποίο την Κυριακή παρουσίασε ένα νέο σήμα και επιχείρησε έναν συντονισμένο επικοινωνιακό βομβαρδισμό στα social media.

Λέμε «συντονισμένο», διότι είχε προαναγγελθεί ότι στις 10 π.μ. της Κυριακής των Βαΐων θα αναρτήσουν το προελογικό σποτ όλοι οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του Ποταμιού, αλλά τελικά αυτό δημοσιοποιήθηκε νωρίτερα, καθώς ο Σταύρος Θεοδωράκης ήταν στις 9 π.μ. καλεσμένος στην εκπομπή «Τώρα… ό,τι συμβαίνει» του Open.

Οπως αναμενόταν, το σποτ είναι πρωτότυπο, με χιούμορ και καλαίσθητο. Μάλιστα έχει πολλαπλές αναγνώσεις, καθώς οι δύο πρωταγωνιστές… νονοί που θέλουν να πάρουν το βαφτιστήρι με το μέρος τους είναι ο ένας δήθεν φιλελεύθερος και προοδευτικός και ο άλλος κραυγαλέα μιλιταριστής και εθνικιστής.

Στην «ταινία» του Ποταμιού δηλαδή πρωταγωνιστούν δύο παλαιοκομματικοί νονοί οι οποίοι υπόσχονται «παπάδες» στο βαφτιστήρι τους: Πτυχίο χωρίς εξετάσεις, διορισμό στο Δημόσιο, ταξίδια στο Γουαδαλκιβίρ… Ο μικρός όμως που αντιλαμβάνεται ότι τον δουλεύουν φεύγει από το δωμάτιο και αφήνει τους νονούς του να μαλώνουν για τα ψέματά τους.

Το σύνθημα του Ποταμιού είναι «Μην σας παραμυθιάζουν. Αλήθειες μόνο!». Και ο κ. Θεοδωράκης το υπηρέτησε στην τηλεοπτική του εμφάνιση στο Open TV. Είπε για παράδειγμα ότι δεν έχει πρόβλημα με την επιτροπεία από την Ευρώπη, καθώς αυτή λύνει το πρόβλημα του κομματικού κράτους. Είπε βέβαια και ότι το Ποτάμι στις ευρωεκλογές θα πάρει «τουλάχιστον 5%».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...