196
Ο Τζούλιαν Σαντς στο Φεστιβάλ της Βενετίας, το 2019 | EPA/CLAUDIO ONORATI

Καλιφόρνια: Βρήκαν ανθρώπινα λείψανα στην περιοχή όπου είχε χαθεί ο Τζούλιαν Σαντς

Protagon Team Protagon Team 25 Ιουνίου 2023, 13:23
Ο Τζούλιαν Σαντς στο Φεστιβάλ της Βενετίας, το 2019
|EPA/CLAUDIO ONORATI

Καλιφόρνια: Βρήκαν ανθρώπινα λείψανα στην περιοχή όπου είχε χαθεί ο Τζούλιαν Σαντς

Protagon Team Protagon Team 25 Ιουνίου 2023, 13:23

Ανθρώπινα λείψανα ανακαλύφθηκαν κοντά στο όρος Μπάλντι της Καλιφόρνιας, πέντε μήνες μετά την εξαφάνιση του βρετανού ηθοποιού Τζούλιαν Σαντς. Οπως ανέφερε ο Guardian, τα λείψανα βρέθηκαν από πεζοπόρους  σε μια ορεινή περιοχή της νότιας Καλιφόρνιας όπου εξαφανίστηκε πριν από πέντε μήνες ο ηθοποιός.

Η σορός ανακαλύφθηκε γύρω στις 10 το πρωί του Σαββάτου στην έρημο κοντά στο όρος Μπάλντι και μεταφέρθηκε στο ιατροδικαστικό γραφείο για ταυτοποίηση, ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο σερίφης της κομητείας Σαν Μπερναρντίνο.

Ο Σαντς, ένας 65χρονος φανατικός πεζοπόρος και ορειβάτης, δηλώθηκε εξαφανισμένος στις 13 Ιανουαρίου, αφού ξεκίνησε για την κορυφή του όρους σε ύψος πάνω από 3.000 μέτρα, ανατολικά του Λος Αντζελες. Η περιοχή χτυπήθηκε από σφοδρές καταιγίδες κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Την Παρασκευή η οικογένειά του δημοσίευσε την πρώτη της δήλωση μετά την εξαφάνιση του Σαντς. «Συνεχίζουμε να κρατάμε τον Τζούλιαν στις καρδιές μας με φωτεινές αναμνήσεις από αυτόν ως υπέροχο πατέρα, σύζυγο, εξερευνητή, λάτρη του φυσικού κόσμου και των τεχνών και ως πρότυπο ερμηνευτή και συνεργάτη», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο Σαντς, ο οποίος έγινε περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του στην ταινία του 1985 «Δωμάτιο με θέα», είναι παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Εβγκένια Σίτκοβιτζ και έχει τρία ενήλικα παιδιά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...