208
O ιερέας του Ρεθύμνου εν δράσει στον αγιασμό του νηπιαγωγείου | YouTube

Ιερέας κατά γονέων στο Ρέθυμνο: «Κάνετε πορείες για τον Φύσσα, τον Αλέξη και τους γκέι, αλλά όχι για τη μάσκα!»

Protagon Team Protagon Team 15 Σεπτεμβρίου 2020, 11:32
O ιερέας του Ρεθύμνου εν δράσει στον αγιασμό του νηπιαγωγείου
|YouTube

Ιερέας κατά γονέων στο Ρέθυμνο: «Κάνετε πορείες για τον Φύσσα, τον Αλέξη και τους γκέι, αλλά όχι για τη μάσκα!»

Protagon Team Protagon Team 15 Σεπτεμβρίου 2020, 11:32

Στην Κρήτη (συγκεκριμένα στα Χανιά) έπεσε μέχρι και ξύλο (εδώ) για τη μάσκα στα σχολεία, την παράσταση όμως πήγε να κλέψει ένας απίθανος και συνάμα επικίνδυνος, βάσει όσων είπε στον αγιασμό του 5ου Νηπιαγωγείου, ιερέας από το Ρέθυμνο, ο οποίος βρήκε ευκαιρία να κάνει κήρυγμα στους γονείς που δεν διαμαρτύρονται για την υποχρέωση να φορούν μάσκα τα παιδιά τους.

«Θα καταστρέψετε τα παιδιά σας», αναφώνησε ο εκπρόσωπος της Εκκλησίας που σύμφωνα με τοπικά Μέσα προ ημερών ήταν μεταξύ των κεντρικών ομιλητών συγκέντρωσης αρνητών της μάσκας στην πόλη του Ρεθύμνου.

Ο ιερέας επέπληξε μάλιστα τους γονείς για την «παθητική στάση» τους έναντι του μέτρου της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας στα σχολεία και όταν εκείνοι αντέδρασαν λέγοντάς του ότι «εδώ είναι σχολείο» και δεν μπορεί να κάνει κατήχηση, ξεσπάθωσε!

«Πάτε και κάνετε πορείες για τους ομοφυλόφιλους, τον Φύσσα και τον Γρηγορόπουλο, αλλά όχι κατά της μάσκας», τους απάντησε σε έξαλλη κατάσταση, με κάποιους εκ των παρισταμένων να καταγράφουν σε βίντεο το απίστευτο παραλήρημά του.

Η συμπεριφορά του συγκεκριμένου κληρικού και οι αντιδράσεις που προκάλεσε, υποχρέωσαν τον Ιερατικό Σύνδεσμο της Μητρόπολης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου να εκδώσει ανακοίνωση, στην οποία διευκρινίζεται ότι όσα ειπώθηκαν από τον ιερέα στον αγιασμό του 5ου Νηπιαγωγείου «σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τα μέλη του Συνδέσμου».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...