276
Ηρθαμε για να μείνουμε, διαμηνύει η Σόνια Σαββίδη (στη φωτογραφία με τον θείο της) | Twitter

H ανιψιά Σαββίδη απαντά: Εχουμε ζήσει χειρότερα, δεν θα μας αναγκάσουν να φύγουμε

Protagon Team Protagon Team 15 Μαρτίου 2018, 12:02
Ηρθαμε για να μείνουμε, διαμηνύει η Σόνια Σαββίδη (στη φωτογραφία με τον θείο της)
|Twitter

H ανιψιά Σαββίδη απαντά: Εχουμε ζήσει χειρότερα, δεν θα μας αναγκάσουν να φύγουμε

Protagon Team Protagon Team 15 Μαρτίου 2018, 12:02

Η Σόνια Σαββίδη παίρνει θέση για την παρουσία του θείου της -και συνολικά της οικογένειας Σαββίδη- στην Ελλάδα και με αφορμή όσα ακούστηκαν μετά την είδηση για την αναχώρησή τους στο Ροστόφ, ξεκαθαρίζει ότι ήρθαν για να μείνουν και δεν τους τρομάζουν οι επιθέσεις κατά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Επιζήσαμε απο τις σφαγές των τούρκων.Επιβιώσαμε στη Σιβηρία της Γεωργίας.Σταθήκαμε όρθιοι τη δεκαετία του '90 στη…

Geplaatst door Sonia Savvidi op Woensdag 14 maart 2018

Σε μία ανάρτηση στο Facebook με ιστορικές αναφορές, η ανιψιά του Ιβάν Σαββίδη υπογραμμίζει ότι μπορεί κάποιοι να νομίζουν πως «με αυτές τις επιθέσεις θα μας αναγκάσουν να φύγουμε», αλλά αυτό δεν θα γίνει, γιατί όπως λέει, «εδώ είναι η πατρίδα μας».

Γεννημένη στο Κουρσκ, η Σόνια Σαββίδη ήρθε στην Ελλάδα μαζί με τους γονείς της μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ενωσης. Τελείωσε το λύκειο στη Θεσσαλονίκη και αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ, έκανε την πρακτική της στο δικηγορικό γραφείο του Χαράλαμπου Αποστολίδη, πρώην προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων και μέλους του διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ.

«Επιζήσαμε απο τις σφαγές των Τούρκων. Επιβιώσαμε στη Σιβηρία της Γεωργίας. Σταθήκαμε όρθιοι τη δεκαετία του ’90 στη Ρωσία. Ολα αυτά τα χρόνια ζούσαμε με το όνειρο και με την αγάπη για την Ελλάδα. Και επειδή τώρα κάποιοι νομίζουν πως με αυτές τις επιθέσεις θα μας αναγκάσουν να φύγουμε…», διαμηνύει, «ήρθαμε για να μείνουμε», γιατί «εδώ είναι η πατρίδα μας».

Τα μηνύματα συμπαράστασης κάτω από την ανάρτηση της Σόνιας έπεσαν «βροχή», με πρώτους από όλους του φίλους του ΠΑΟΚ, και ορισμένους να ηρωποιούν τον Ιβάν Σαββίδη με γλαφυρό τρόπο (όπως με τη φωτογραφία κάτω) .

29249587_10212702581052671_8682943266485124287_n

Δεν έλειψαν ωστόσο και αυτοί που καλούσαν την οικόγενεια Σαββίδη να φύγει μια ώρα αρχύτερα από την Ελλάδα. Και η μάχη στα social media συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...