193
| Intime/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

«Εμφανίστηκε» στη ΓΑΔΑ και η «Αικατερίνη Κελέση»

Protagon Team Protagon Team 22 Φεβρουαρίου 2020, 14:04
|Intime/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

«Εμφανίστηκε» στη ΓΑΔΑ και η «Αικατερίνη Κελέση»

Protagon Team Protagon Team 22 Φεβρουαρίου 2020, 14:04

Η προστατευόμενη μάρτυρας της υπόθεσης Novartis με την κωδική ονομασία «Αικατερίνη Κελέση» εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ και θα καταθέσει και αυτή στην Προανακριτική, όπως ο μάρτυρας «Μάξιμος Σαράφης».

Το Σάββατο επικοινώνησε με το τμήμα προστασίας μαρτύρων στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Είχε προηγηθεί την Παρασκευή η διευκρίνιση του Αρείου Πάγου ότι οι προστατευόμενοι μάρτυρες θα επιλέξουν τον τρόπο με τον οποίον θα καταθέσουν στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής.

Ο ΣΚΑΪ ανέφερε ότι η «Κελέση» θα καταθέσει τη Δευτέρα στις 20:30.

O προστατευόμενος μάρτυρας «Μάξιμος Σαράφης» πρόκειται εκτός απροόπτου να καταθέσει τη Δευτέρα, στις 16:00. Χθες Παρασκευή εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ, πριν τον εντοπίσουν οι αστυνομικοί με βάση την εντολή για βίαιη προσαγωγή του.

Υπενθυμίζεται ότι η «Κελέση» και ο «Σαράφης» θα κατέθεταν την περασμένη Τετάρτη ενώπιον της Προανακριτικής. Ωστόσο δεν εμφανίστηκαν και για αυτό διατάχθηκε η προσαγωγή τους.

Σε δήλωση της, πριν από μέρες, η μάρτυρας είχε πει: «Δεν έχω να εισφέρω το παραμικρό σε σχέση με τη διενεργούμενη προκαταρκτική εξέταση, τόσο ως προς τη διάγνωση της υπόθεσης όσο και ως προς τη διακρίβωση της αλήθειας, αφού ούτε γνώριζα ούτε γνωρίζω τον κ. Παπαγγελόπουλο, ούτε με γνωρίζει».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...