300
To IX αναποδογυρισμένο στο σημείο του δυστυχήματος | verianet

Τραγωδία στη Βέροια: ΙΧ έπεσε σε στάση λεωφορείου – δύο γυναίκες νεκρές

Protagon Team Protagon Team 1 Απριλίου 2024, 14:01
To IX αναποδογυρισμένο στο σημείο του δυστυχήματος
|verianet

Τραγωδία στη Βέροια: ΙΧ έπεσε σε στάση λεωφορείου – δύο γυναίκες νεκρές

Protagon Team Protagon Team 1 Απριλίου 2024, 14:01

Δύο γυναίκες, 68 και 20 ετών αντίστοιχα, έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα στη Βέροια, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ΙΧ με οδηγό έναν 64χρονο, εξετράπη της πορείας του και έπεσε με ταχύτητα πάνω στη στάση λεωφορείου στη οποία περίμεναν, στην περιοχή Πατρίδα.

H 68χρονη σκοτώθηκε επιτόπου, ενώ η  20χρονη διακομίστηκε βαριά τραυματισμένη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βέροιας, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά της.

Κατά πληροφορίες, ο 64χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, που συνελήφθη, ισχυρίστηκε πως ένιωσε αδιαθεσία εξαιτίας της οποίας έχασε τον έλεγχο του οχήματός του.

Πώς έγινε το δυστύχημα

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστα, ενώ το ΙΧ κινείτο στον  κεντρικό δρόμο της Πατρίδας, κατευθυνόμενο προς Νάουσα, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω στη στάση, ακριβώς απέναντι από το γήπεδο της περιοχής, χτύπησε σε τσιμεντένια περίφραξη και τούμπαρε μπροστά από ένα σπίτι της περιοχής.

Από τη σφοδρότατη πρόσκρουση η 68χρονη γυναίκα που περίμενε στη στάση του λεωφορείου, εκτινάχθηκε σε απόσταση αρκετών μέτρων, χτύπησε στην περίφραξη και κατέληξε σοβαρά τραυματισμένη μέσα σε αυλή σπιτιού.

Η 20χρονη από τους Γαλατάδες Πέλλας, η οποία βρέθηκε στην Πατρίδα για επίσκεψη σε φιλικά της πρόσωπα, έλαβε τις πρώτες βοήθειες από προσωπικό ιατρικής μονάδας που βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από το σημείο του τραγικού δυστυχήματος, ωστόσο και παρά την εσπευσμένη μεταφορά της στο Νοσοκομείο της Βέροιας, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το τραγικό δυστύχημα :

«Σήμερα (1 Απριλίου 2024) και ώρα 09:40 περίπου, στο 6ο χιλιόμετρο επαρχιακής οδού Βέροιας – Σκύδρας, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 64χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε στάση λεωφορείου και παρέσυρε 68χρονη ημεδαπή γυναίκα και 20χρονη αλλοδαπή γυναίκα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τους.

»Ο 64χρονος οδηγός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίζεται σχετική δικογραφία. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας».

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...