197
Αποψη του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης | ΕΡΤ

Ελεύθερη με όρους η 19χρονη που πωλούσε γυμνές φωτογραφίες της μικρής αδελφής της στο Dark Web

Protagon Team Protagon Team 20 Ιουνίου 2019, 14:30
Αποψη του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης
|ΕΡΤ

Ελεύθερη με όρους η 19χρονη που πωλούσε γυμνές φωτογραφίες της μικρής αδελφής της στο Dark Web

Protagon Team Protagon Team 20 Ιουνίου 2019, 14:30

Ελεύθερη υπό όρους αφέθηκε η νεαρή από τη Βουλγαρία που κατηγορείται ότι διακινούσε υλικό παιδικής πορνογραφίας μέσω Dark Web.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά για την υπόθεση, ανάμεσα στα θύματά της ήταν και η πέντε ετών ετεροθαλής αδελφή της, καθώς και δύο 16χρονες φίλες της, τις οποίες υποχρέωνε να ποζάρουν γυμνές.

Στη συνέχεια πωλούσε τις φωτογραφίες προς 10 και 20 ευρώ έκαστη, καθώς και βίντεο που τραβούσε με αντίστοιχο περιεχόμενο, έναντι 30 ευρώ! Συνολικά φέρεται να διακίνησε 47 φωτογραφίες και έντεκα βίντεο.

Η 19χρονη Βουλγάρα συνελήφθη στην περασμένη εβδομάδα στη Χαλκιδική στο πλαίσιο ευρείας επιχείρησης της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκληματος.

Κατά τη σχετική έρευνα της αστυνομίας κατασχέθηκαν τέσσερα κινητά, tablet, έξι σκληροί δίσκοι, δύο φωτογραφικές μηχανές, τέσσερα laptop, δύο κάρτες SIM, τραπεζική κάρτα και έγγραφο με οδηγίες και κωδικούς χρήσης e-banking. Ολα εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Την Πέμπτη η συλληφθείσα απολογήθηκε σε τακτικό ανακριτή της Θεσσαλονίκης, ενώπιον του οποίου ισχυρίστηκε -σύμφωνα με πληροφορίες- ότι  υπήρξε θύμα συμπατριώτη της που την εκβίαζε και την απειλούσε.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας της αφέθηκε ελεύθερη, υπό τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.  Η ποινική δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος της συνδέεται με τα αδικήματα της πορνογραφίας ανηλίκων, της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια κ.ά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...