423
|

Αρχισε με επεισοδιακό τρόπο η δίκη του ηθοποιού για τον βιασμό του ταξιτζή

Protagon Team Protagon Team 25 Νοεμβρίου 2019, 14:14

Αρχισε με επεισοδιακό τρόπο η δίκη του ηθοποιού για τον βιασμό του ταξιτζή

Protagon Team Protagon Team 25 Νοεμβρίου 2019, 14:14

Eνα χρόνο μετά τα καταγγελλόμενα συμβάντα στη Γεωπονική Σχολή, άρχισε τη Δευτέρα στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη του ηθοποιού Γιώργου Καρκά ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό ενός 24χρονου οδηγού ταξί.

Από τις πρώτες όμως στιγμές της δίκης επικράτησε ένταση καθώς ο οδηγός κατά την κατάθεσή του ξέσπασε σε λυγμούς μέσα στη δικαστική αίθουσα. Σε κλάματα ξέσπασε και η μητέρα του αυτοκινητιστή με αποτέλεσμα να χρειαστεί να οδηγηθεί εκτός της αίθουσας.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 13 Νοεμβρίου 2018 σε απόμερη τοποθεσία πίσω από τη Γεωπονική Σχολή, στην Αθήνα.

Ο ηθοποιός παραπέμφθηκε να δικαστεί με βούλευμα του συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας, το οποίο του αποδίδει τις κατηγορίες του βιασμού και της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών. Οι δικαστές που εξέδωσαν το βούλευμα τον είχαν κρίνει προφυλακιστέο.

Το παραπεμπτικό βούλευμα αναφέρει ότι ο κατηγορούμενος «την 13η Νοεμβρίου 2018 και περί ώρα 18:30 μ.μ. επιβιβάσθηκε στο ταξί που οδηγούσε ο (…) και του ζήτησε να τον μεταφέρει στην περιοχή του Μοναστηρακίου στο μαγαζί με την επωνυμία (…) όπου χρησιμοποιώντας ως τέχνασμα ότι θέλει να τον κεράσει ένα σάντουιτς, κατάφερε να τον απομακρύνει από το όχημα, εισήλθε μόνος του σε αυτό και έριξε στο ποτήρι με τον καφέ του παθόντος άγνωστη ναρκωτική ουσία, ενώ άφησε να διαχυθεί και στον αέρα άγνωστη αναισθητική-χαλαρωτική ουσία».

Το βούλευμα προσθέτει ότι, όταν το θύμα ξαναμπήκε στο ταξί για να συνεχίσουν τη διαδρομή προς το Γκάζι και ήπιε μερικές γουλιές από τον καφέ του, άρχισε να ζαλίζεται και να νιώθει ερωτική έξαψη. Αυτό φέρεται ότι εκμεταλλεύτηκε ο ηθοποιός για να τον οδηγήσει πίσω από τη Γεωπονική Σχολή, όπου τον εξανάγκασε σε ασελγή πράξη, αφού προηγουμένως είχε βεβαιωθεί πως το θύμα είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Ο 30χρονος ηθοποιός αρνείται τις βαριές κατηγορίες. Από την πλευρά του έχει καταθέσει μήνυση για ψευδορκία, ψευδή καταμήνυση και σωματικές βλάβες σε βάρος του οδηγού ταξί υποστηρίζοντας ότι όλα όσα κατέθεσε ενώπιον εναντίον του, είναι ψευδή.

Λίγες ώρες πριν τη δίκη του, σε μήνυμα στο Facebook, ο ηθοποιός ζητούσε στήριξη από τον κόσμο και κατήγγειλε πως η προφυλάκισή του και η δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του από την αστυνομία ήταν ο κοινωνικός του θάνατος. Υποστηρίζει ακόμη ότι η υπόθεση έχει ομοφοβικά χαρακτηριστικά.

Εν τω μεταξύ, σε πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας Real αναφερόταν ότι στη δίκη πρόκειται να παρουσιαστεί η πραγματογνωμοσύνη του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας του ηθοποιού. Η έκθεση δείχνει πως μεταξύ του κατηγορουμένου και του θύματος δεν υπήρξε η παραμικρή επαφή που να στοιχειοθετεί τη διάπραξη του εγκλήματος του βιασμού. Παράλληλα, επίσης σύμφωνα με την πραγματογνωμοσύνη, οι τοξικολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το θύμα καταδεικνύουν ότι δεν είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...