199
Πεσμένα δέντρα από τη θεομηνία στη Σωζόπολη | Intimenews

Αυτόπτης μάρτυρας στη Χαλκιδική: «Ψάχναμε δύο ώρες να βρούμε ανθρώπους κάτω από τα δέντρα»

Protagon Team Protagon Team 11 Ιουλίου 2019, 12:20
Πεσμένα δέντρα από τη θεομηνία στη Σωζόπολη
|Intimenews

Αυτόπτης μάρτυρας στη Χαλκιδική: «Ψάχναμε δύο ώρες να βρούμε ανθρώπους κάτω από τα δέντρα»

Protagon Team Protagon Team 11 Ιουλίου 2019, 12:20

«Ολα έγιναν ξαφνικά, κάποια στιγμή ξεκίνησαν όλοι να τρέχουν, στην αρχή κάποιοι πίστευαν ότι είναι αστείο», περιγράφει μία γυναίκα από τη Μολδαβία, η οποία βρισκόταν στο σημείο όπου ένα δέντρο καταπλάκωσε έναν ρώσο τουρίστα και τον μικρό του γιο.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για τη φονική θεομηνία στη Χαλκιδική, η επισκέπτρια από το Κισινάου της Μολδαβίας, που χθες το βράδυ έζησε εφιαλτικές στιγμές στη Νέα Ποτίδαια, είπε: «Πρόκειται για πραγματική καταστροφή. Λυπάμαι πολύ».

Συγκλονισμένη από το μέγεθος της κακοκαιρίας και όλα όσα συνέβησαν το προηγούμενο βράδυ, η τουρίστρια τονίζει ότι όταν ξεκίνησε η κακοκαιρία όλοι έτρεξαν να σωθούν.

«Οταν φτάσαμε στο δωμάτιο, όλα ήταν σκοτεινά, δεν είχε ρεύμα. Βγήκαμε στο μπαλκόνι και είδαμε όλα τα δέντρα πεσμένα», σημειώνει.

«Λίγο αργότερα, όταν σταμάτησε η βροχή, κάποιος άρχισε να φωνάζει ότι υπάρχουν άνθρωποι κάτω από τα δέντρα, όλοι στρέψαμε το βλέμμα μας προς τα εκεί για να δούμε τι συμβαίνει και να δούμε αν μπορούμε να βρούμε κάποιον. Ψάχναμε για περίπου δύο ώρες και ο άνδρας που τους εντόπισε (τον άντρα και το νήπιο), άρχισε να φωνάζει ότι “είναι εδώ” και άμεσα ήρθε ασθενοφόρο, αστυνομία, όλοι».

Η ίδια λέει ότι έπειτα από αυτή τη θεομηνία θα διακόψουν την παραμονή τους στη Χαλκιδική και θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους.