191
Το δυστύχημα συνέβη κάτω από μια γέφυρα | repubblica.it

Οικογένεια ξεκληρίστηκε σε πολύνεκρο δυστύχημα στην Ιταλία

Protagon Team Protagon Team 3 Ιανουαρίου 2018, 09:09
Το δυστύχημα συνέβη κάτω από μια γέφυρα
|repubblica.it

Οικογένεια ξεκληρίστηκε σε πολύνεκρο δυστύχημα στην Ιταλία

Protagon Team Protagon Team 3 Ιανουαρίου 2018, 09:09

Εξι άνθρωποι έχασαν την ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα στον αυτοκινητόδρομο Α 21 στη βόρεια Ιταλία, κοντά στην πόλη Μπρέσια. Μία πενταμελής οικογένεια ξεκληρίστηκε στο δυστύχημα, ενώ νεκρός είναι και ένας οδηγός.

Το τροχαίο προκλήθηκε το απόγευμα της Τρίτης από σύγκρουση βυτιοφόρου με ένα άλλο φορτηγό και ΙΧ αυτοκίνητο με γαλλικές πινακίδες.

Το φορτηγό έπεσε στο επιβατικό αυτοκίνητο και αυτό με τη σειρά του στο βυτιοφόρο προκαλώντας έκρηξη. Ιταλικά μέσα μετέδωσαν ότι λίγο νωρίτερα είχε συμβεί ένα άλλο μικρότερο ατύχημα και είχε προκαλέσει προβλήματα στην κυκλοφορία σε εκείνο το σημείο του αυτοκινητόδρομου.

Αμέσως ξέσπασε πυρκαγιά, η οποία επεκτάθηκε και στα τρία οχήματα.

Το τραγικό δυστύχημα προκάλεσε τον θάνατο τριών ενηλίκων και των δυο παιδιών, τα οποία βρίσκονταν μέσα στο ΙΧ. Νεκρός είναι ο οδηγός του φορτηγού, ενώ ο οδηγός του βυτιοφόρου κατάφερε να φύγει έγκαιρα από το όχημά του.

italy-fire
(repubblica.it)

Η πυρκαγιά, όπως αναφέρει η Repubblica, ξέσπασε κάτω από μία γέφυρα προκαλώντας ανησυχία για την στατικότητα της  κατασκευής. Μέχρι να ολοκληρωθούν οι έλεγχοι η γέφυρα θα μείνει κλειστή.

Η παροχή πρώτων βοηθειών δυσκολεύθηκε από τον πυκνό καπνό της πυρκαγιάς, ο οποίος ήταν ορατός από πολλά χιλιόμετρα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...