209
Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων έβαλε εκ νέου στο στόχαστρό του τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας | INTIMEnews

Ετοιμος να παραιτηθεί από βουλευτής ο Λεβέντης!

Protagon Team Protagon Team 12 Οκτωβρίου 2017, 09:35
Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων έβαλε εκ νέου στο στόχαστρό του τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
|INTIMEnews

Ετοιμος να παραιτηθεί από βουλευτής ο Λεβέντης!

Protagon Team Protagon Team 12 Οκτωβρίου 2017, 09:35

Aνοικτό το ενδεχόμενο ακόμα και παραίτησης από το βουλευτικό αξίωμα, άφησε ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, απογοητευμένος όπως δήλωσε, από το πολιτικό σύστημα της χώρας.

Οπως διευκρίνισε τις όποιες αποφάσεις του θα τις λάβει την ερχόμενη Δευτέρα, στη Θεσσαλονίκη (όπου θα βρεθεί στο πλαίσιο ομιλίας του). Από τα πυρά του δεν ξέφυγε ούτε ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, τον οποίο κάλεσε την Τετάρτη να αναπέμψει τον επίμαχο νόμο για τη διόρθωση φύλου.

«Τη Δευτέρα έχω μια ομιλία στη Θεσσαλονίκη. Υπάρχει η απειλή εκ μέρους μου, της παραίτησης από βουλευτή», δήλωσε το πρωί της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ ο κ. Λεβέντης και εξήγησε: «Γιατί επί δύο χρόνια εισηγούμαι μια συνεργασία διακυβερνητική. Ο Τσίπρας καπρίτσιο, να το πάει μέχρι τέλους, ο Μητσοτάκης “δεν δίνω χέρι, να έρθει αυτός”. Με αγνοούν».

«Εγώ», τόνισε, «δεν μπήκα στη Βουλή για να παίρνω μισθό. Τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη θα πάρω τις αποφάσεις μου. Πάω για παραίτηση από αυτό το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα. Δεν θέλω να αποτελώ μέρος ενός βρωμερού και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος».

«Και αν ο Παυλόπουλος υπογράψει το νομοσχέδιο του Τσίπρα (τον νόμο για τη νομική αναγνώριση ταυτότητας φύλου), από σήμερα ούτε την καλημέρα μου δεν έχει», ανέφερε χαρακτηριστικά  ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...